Pellavaa ja mustaa puuta

tuolit3

Olen ihastellut rennosti asteltuja pöytäliinoja sisustuskuvissa. Kauniista aseteltu liina ei välttämättä ole se käytännöllisin ratkaisu lapsiperheessä. Samaa ajatusta mukaillen ompelin kangaskätköistäni löytyneestä pellavakankaan palasta liinan meidän ruokapöydälle. Liina olisi saanut olla leveämpi, mutta kivasti toimii tämäkin. Liina on toiminut meillä arkena ja myös pojan syntymäpäivillä joita vietimme viikonloppuna. Syntymäpäivillä tuli testattua tällaista rentoa liinaa useamman lapsen kanssa ja aikuisen kera. Liinan lisäksi tunnelma oli rentoa ja talo täyttyi elämästä. Lasten syntymäpäivät ovat ihania, kun saa nähdä sukulaisia ja ystäviä. Lapset saavat touhuta keskenään ja aikuiset vaihtaa kuulumisia.

tuolit4tuolit7 tuolit8 tuolit9 tuolit10

Löytyy ruokailutilasta jotain muutakin uutta. Sijoitus poiki viisi muutakin sijoituskohdetta ja näin meidän ruokailutilasta tuli itselleni entistäkin mieluisampi paikka. Tämä ei ollut laisinkaan huono sijoitus, sillä perheemme viettää todella paljon yhteistä aikaa ruokapöydän ääressä.

Nyt takaisin keittiöön sillä kohta pöydän ääreen saapuu nälkäiset tyttäret ja isukki ampumahiihtotreeneistä. Kotimatkalla voi olla taas veikkaus pystyssä iltapalan suhteen. Kotiovella alkaa tuoksuttelu, että kenen veikkaus osuu nappiin. Luulen, että tänään menee veikkaukset aika metsään sillä nyt teen terveellisiä herkkuja joita en ole pitkään aikaan väsännyt

tuolit