Huippu loma

huippuloma5

Tänään alkoi arki kovin aktiivisen loman jälkeen. Lomaviikkoon mahtui rallia, hiihtokisat, kauden viimeiset salibandypelit, muutaman päivän reissu Tahkolle, ampumahiihdon maailmancupin pikakisat paikanpäällä seuraten, joukkueen kaudenpäättäjäiset (ruokien ja muiden herkkujen valmistaminen päättäjäisiin) ja hiukan muutakin ohjelmaa. Aktiviteeteistä nauttimisen ohella saimme nauttia aivan loistavista ulkoilukeleistä. Nyt eletään ehkä parhainta aikaa talvesta ja toivotaan, että lumet eivät vielä sulaisi. Onneksi edessä pääsiäisen aikaan asettuva Levin reissu, joten hiihdosta ja laskettelusta saa nauttia vielä kuukauden päästäkin. huippuloma huippuloma4 huippuloma6 huippuloma7

Aurikoiset päivät näyttävät hyvältä myös sisätiloissa. Aurinkoiset kuvat otin viime viikolla, mutta tänään vasta ehdin päivittämään kuvat blogiin. Sisustuskuvien ottaminen ei tälläkää kertaa onnistunut ilman Feetua, sillä hän on siellä missä auringonsäteet osuvat lattiaan. Lämmöstä nauttiva koira osaa ottaa ilon pienestäkin auringon lämmittämästä kohdasta matolla. Olohuoneen pehmoinen matto on muutenkin koirien ja koko perheen lemppari jota en raaski vielä vaihtaa puuvillaiseen mattoon. Nojatuolien paikat päätin kuitenkin vaihtaa takaisin ennalleen ja nyt tuntuu, että olisi saanut uuden huonekalun olohuoneeseen. Muita muutoksia ei olohuoneessa tapahtunut ja kevään lähestyminen näkyy vain leikkokukkavalinnoissa ja viherkasvien lisääntymisessä.

Usein olen toisten blogeissa ihastellut ranskalaisiatulppaaneja ja lukenut kehotuksia niiden kaudesta nauttimiseen. Valitettavasti täällä meilläpäin ei moista kukkaa osata arvostaa laisinkaan eikä sitä ole tämän vuoksi saatavilla kukkakaupoista. Nämä kaunokaiset sain kotiini Annen avustuksella, kun hän tilasi pyyntöni vuoksi ranskalaisiatulppaaneja kukkakauppaansa. Onneksi on palvelunhaluisia yrittäjiä ja myyjiä jotka haluvat auttaa epätoivoista sisustajaa. Hyvää palvelua olen saanut myös Suomalaisesta kirjakaupasta johon toivoin tilattavaksi suosikkilehteäni jota ei ole ollut saatavilla Joensuussa. Kokeeksi he tilasivat lehteä kaksin kappalein, mutta nykyään hyllystä löytyy pino Residence Magazinea. Kiva saada suosikkilehti paikkakunnalta ja miestäkin hiukan helpottaa, kun ei tarvitse pyörähtää lehtihyllyn kautta ennen työmatkoilta kotiutumista. Tämän viikon tavoitteeksi voisi ottaa sisustuslehtiin syventymisen. Kansien perusteella suurin osa lehdistä on ottanut keittiön sisustamisen aiheekseen. Itsekin voisin koota omia haaveitani keittiön suhteen.huippuloma2