Elämänmakuista sisustamista

valokuvaprintit3

Sisustuslehdissä silmääni pistävät rennot ja elämänmakuiset kodit. Näiden kotien sisustuksessa kauniit esineet eivät kuulu kaapinovien taakse vaan osaksi harkittuja asetelmia. Asetelmissa näkee usein valokuvaprinttejä, sisuslehtiä ja kauniita kirjoja. Koska sisustuslehdet on apinointia varten niin tulee noista asetelmista jotain poimittua myös oman kodin sisustukseen. Kodissamme sisustuslehdet ja kirjat ovat esille lähestulkoon jokaisessa huoneessa, mutta valokuvaprintit tekevät edelleen tuloaan meidän kodin sisustukseen. Valokuvaprinteillä tarkoitan tuote- sekä maisemakuvia ja ehkäpä myös joitakin valokuviani joista voisin teettää paperille. Sen sijaan vieraat naiset kiiltävine silmineen saavat pysyä poissa meidän kodin seiniltä. Asia miksi valokuvaprintit teettävät totuttelua on se etten oikein tiedä, onko näiden yhdistäminen arvotaiteen kanssa sallittua tai mitä taiteilijat itse ajattelevat asiasta? Pientä makustelua olen kuitenkin tehnyt *Vipp-bosterbookin kuvien avustuksella. Kuvia varten maalasin vanhan valokuvakehyksen taustelvyn kalustemaalillla. Ohueen levyyn saa kuvaprintin näppärästi kiinni Vipp-klipsujen avustuksella ja levyn saa sijoitettua tauluhyllylle jolloin säästyy seinien rei’ittämiseltä. Vipp- bosterbookin kuvista omaksi suosikikseni on noussut kesäinen liukumäkikuva, jolla saa ohjattua ajatukset leppoisiin kesäpäiviin. valokuvaprintit2valokuvajuliste4 valokuvaprintit4

valokuvajuliste3valokuvajulistevalokuvatprintit

Työhuoneeni astelmiin olen hyödyntänyt kirjoitusalustaa, johon kuvien löytäminen on helpompaa. Kirjoitusalustaa varten olen etsiskellyt kuvia myös omasta valokuvakansiosta ehkäpä sieltä löytyy muutama mieluinen kuva jotka teetän paperille. Kirjoitusalustan avulla saa myös sisustuslehtienkuvat suosikkikuvat jatkokäyttöön. valokuvajuliste2*saatu

Kiitoksia Anne ihanasta yllätyksestä!