Tässä ja nyt

tässäjanyt12

Sisustusjuttujen kanssa pelatessa tulee usein kurkistettua ajassa eteenpäin. Tuotekuvat johdattavat kevään sisustustuotteisiin ja sosiaalisen median päivitykset kertovat ihmisten kevään sekä kesän odotuksesta. Minustakin on hyvä katsoa myös tulevaan, mutta hetkessä elämisen taitoa ei pitäisi unohtaa. Pohjois-Karjalassa on erinomainen lumitilanne se on pitänyt monot tiukasti jalassa. Valoisan ajan jatkuminen on mahdollistanut hiihtolenkkejä iltaisin, jolloin auringonsäteet saavat lumenpinnan kimaltamaan ja kimallusta on seurannut kauniit auringonlaskut. Raikas ulkoilma on houkuttanut (koukuttanut) keräämään ison määrään kilometrejä juosten ja hiihtäen. Liikkuessa on tullut huokailtua luonnon kauneuden äärellä ja jossakin vaiheessa viikkoa heräsi ajastusta mökki viikonlopusta perheen kanssa. Viikonloppuun on mahtunut yhdessä tekemistä, liikkumista, hyvää ruokaa ja luonnon ihmeiden ihastelua. Viimeisenä mainittuun lapsilla tuntuu olevan ihan omanlainen kyky ja toivoisi itsekin näkevän luonnon lapsen silmin. Yksi ihmetyksen aihe oli kivien puskemat jäät jotka herättivät ihastelua pidemmäksi aikaa. Jäitä monia muitakin asioita tuli lasten kanssa ihmeteltyä läheiseen saareen suunnatulla retkellä. tässäjanyt6 tässäjanyt7 tässäjanyt11 tässäjanyt10 tässäjanyt9 tässäjanyt8 tässäjanyt4tässäjanyt tässäjanyt13tässäjanyt2

Iltapalalla katseet kääntyivät jo kohti ensi viikkoa ja yöpakkasia. Lapsilla on kovat odotukset hankiaisista ja mäenlaskukeleistä. Näissä mietteissä on hyvä päättää viikko ja pujahtaa puhtaisiin lakanoihin jotka pesin ennen mökille lähtöä. Mikä parasta lakanat kuivasin ulkosalla, joten tuoksu on aika valloittava. Miinuksena voin kuitenkin mainita rypyt, sillä tänään laistin mankeloinnista ja hyödynsin ajan lenkillä käymiseen. Elämä on valintoja täynnä ja onneksi moneen asiaan voi itse vaikuttaa.

Oikein hyvää uutta viikkoa!tässäjanyt3