Pikkuisen pääsiäistä

pikkuisenpääsiäistä3Tipu- verhot jätin tänäkin vuonna ostamatta ja muutenkin pääsiäinen näkyy hyvin hillitysti kotimme sisustuksessa. Pienet suklaamunat on ehkä paras pääsiäisherkkuja ja ne sopivat kivasti myös koristeeksi. Koristeena toimii myös raeruoho ja ohran siemenet jotka istutimme lasten kanssa kananmunankuoriin. Munankuorille revimme alusen kananmunakennoista. Kananmunakennot meidän piti maalata, mutta se jäi tekemättä. Kivalta istutukset näyttävät näinkin ja pääsiäisen jälkeen on helppo nakata munat multineen kompostiin.

Kananmunan kuoria ja kennoja ajattelimme hyödyntää myös kevät istutuksissa. Lapsilla on valtava vimma istutuspuuhista ja sain hommattua heille valikoiman erilaisia siemeniä istutettavaksi. Siementen ostoreissulla tein myös “pienen” heräte ostoksen joka näkyy postauksen viimeisessä kuvassa. pikkuisenpääsiäistä4pikkuisenpääsiäistä2 pikkuisenpääsiäistä5

Huomenna lasten ohjelmassa on virpominen ja toivotaan, että meilläkin vierailisi pieniä virpojia.

Oikein hyvää viikonlopun jatkoa ja palmusunnuntaita!pikkuisenpääsiäistä