Kesää kohti

kesääkohtiLumihankien pinta on viime päivinä kimaltanut auringon paistaessa ja  yöpakkasten avulla näyttää lumet säilyvän edelleen. Saa nähdä hiihdetäänkö meillä vielä vappunakin vai joko olisi aika aloittaa pihamaiden haravavoiminen? Kaikki käy ja lumesta huolimatta aurinko vie ajatukset välillä kesään. Kuvasin Svaneforsin kesäisiä tekstiilejä Joensuun Verhotalolle ja innostuin poimimaan kesäisen kuvan ympärille omia suosikkeja.

1.Valaisin Hooked Wall 2. Vipp- seinäklipsit 3. Vintro- kalkkimaali 4. Hanna Wessman kukkaruukku 5. By Lassen Saxe- tuoli 6. Ikea juuttimatto       7. Green Home- juliste 8. Tyyny Linum

Kuvien rennot ja kesäiset tekstiilit sopisi kivasti myös terassille. Tuntuu, että tänä päivänä terassit ja parvekkeet ovat saaneet uuden merkityksen. Näistä “varastotiloista” loihditaan rentoja keitaita kesäkautta varten. Suomen terassikausi ei ole valtavan pitkä ja siksi siitä tulisi nauttia ulkoillen.