Kodin vaatteet + arvonta

Lennokas päivä alkaa olla takanapäin. Aamu alkoi Espoossa jossa ehdin poiketa Ikealla ja Vepsäläisen päämyymälässä. Espoosta jatkoin matkaa Helsinkiin jossa ehdin pyörähtää monessa lempi sisustusliikkeessä. Harmillisesti meinasi aika loppua kesken ja muutama liike ehtikin sulkeutua ennenkun ehdin asioida niissä. Illalla ajelin Hämeenlinnaan huomista valokuvaus- kurssia varten. Päivän päätteeksi olo on ollut hiukan ryytynyt ja mikäli olisin kotona niin olisin varmasti hakeutunut olohuoneen nurkkaan rentoutumaan. Kyseinen paikka nojatuolin kera on yksi kotimme suosikkipaikoista. Nojatuolilla istuessa näkee olohuoneen lisäksi eteiseen sekä keittiöön ja itse nurkkaus näyttää hyvältä monelta suunnalta katsottuna. Nurkkauksen selkeä sisustus antaa mahdollisuudet monenlaiselle tyylille ja muutosta saa aikaan pienillä asioilla. Sisustusesineiden, valaisinten, viherkasvien ja leikkokukkien lisäksi tekstiilit ovat oiva tapa piristää sisustusta. Joensuun Verhotalon yrittäjän kanssa olemme keskustelleet nykykotien “alastomuudesta”. Ulla mieltää tekstiilit kotien vaatteiksi joilla tuodaan esille kodin persoonallisuus. Onneksi suunta taitaa muuttua ja verhoja on alkanut näkyä yhä enemmän kotien sisustuksissa.

Stailasin mainitsemani olohuoneen nurkan erilaisin tekstiilein, joista rakensin viisi erilaista tunnelmaa. Halusin tuoda pelkästään tekstiilien merkityksen esille, joten kuvien muita yksityiskohtia en vaihtanut.

SEESTEINEN HARMAA

eggharm3 eggtuoli3 eggtuoliharm

PIRTSAKKA KELTAINENeggtuolikelt eggtuolikelt2 eggtuolikelt3

LUONNONLÄHEINEN PELLAVA

eggtuolipell eggtuolipell2 eggtuolipell3

RUNSAS TURKOOSIeggtuoliturk eggtuoliturk2 eggtuoliturk3

NAISELLINEN KORALLIeggtuolikoraleggtuolikoral2eggtuolikoral3

Olisi kiva kuulla mikä näistä vaihtoehdoista on sinun oma suosikkisi. Laita kommenttilootaan oma suosikkisi näistä viidestä vaihtoehdosta ja osallistu (alapuolella olevassa kuvassa) Linum Cesene-tyynyn arvontaan. Arvonta päättyy lauantaina 29.4.2017 klo 24.00.

Postauksen tekstiilejä on saatavana Joensuun Verhotalolta. Heidän valikoima on täydentynyt Linumin ihanilla tuotteilla. Kannattaa käydä kurkkaamassa Linumin kevään uutuudet Verhotalolla, jossa myös Linumin edustaja Marina vierailee 4.5.2017.

postaus toteutettu yhteistyössä Joensuun Verhotalon kanssa eggtuolikorall4