KP INTERIORS

kpinteriors

Joensuun keskusta on elänyt pienoista horrosunta jo jonkin aikaa. Kivijalkamyymälät ovat yksi toisensa jälkeen sulkeneet ovensa ja kauppakeskus Metropol koki suuren menetyksen Anttilan loppumisen myötä. Onneksi kevät on tuonut tulleessaan piristystä keskustan liiketarjontaan ja myös sisustusrintamalle on puhaltanut uudet tuulet. H&B Home sisustusliikkeestä ihmisille tutuksi tullut sisustussuunnittelija Kirsi Puharinen avasi tänään sisustusliikkeen kauppakeskus Metropolin katutasoon. Tyylikkäät teippaukset ja tunnelmallinen myymälä houkuttelevat astumaan peremmälle. KP Interiors on kokemisen arvoinen paikka. Tumman harmaat seinät, mustat kalusteet ja kauniisti asetellut tuotteet muodostavat kokonaisuuden, joka tekee myymälässä asioinnista erityisen. Tarkkaan harkitut tuotteet kulkevat käsikkäin, mutta seasta voi poimia moneen muunkin tyyliseen sisustukseen sopivia tuotteita. Hillitty ja luonnonläheinen värimaailmaa kätkee joukkoon tuotteita jotka on tehty kierrätysmateriaaleista. Oivallista kierrätystä on mm. alemmas kuvassa esiintyvät tuoksukynttilät, jotka on tehty viinipulloista. Muita kierrätysmateriaaleista olevia tuotteita löytyy mm. juomalaseissa, kannuissa ja matoissa.

kpinteriors8kpinteriors2 kpinteriors3 kpinteriors4 kpinteriors5 kpinteriors6 kpinteriors7 kpinteriors9 kpinteriors10 kpinteriors11 kpinteriors12 kpinteriors13 kpinteriors14 kpinteriors15

Suosittelen poikkeamaan liikkeessä joka löytyy osoitteesta Torikatu 29.

kpinteriors16