Huonekalujen pyörittelyä

muutoksiayaula2

Yläkerran aula on kokenut vuosien varrella muutoksia lasten kasvun ja heidän tarpeiden mukaan. Muutokset ovat syntyneet yleensä huonekalujen paikkaa vaihtamalla ja pienillä muutoksilla. Tällä kertaa kuvassa näkyvä vuodesohva vaihtoi paikkaa aulan toisesta päästä olohuoneen puoleiseen päätyyn. Nykyään sohvan uskaltaa sijoittaa kaiteen läheisyyteen, kun perheessä ei ole enää ihan pikkuisia taaperoita. Uutta verta tila sai pojan huoneessa olleesta työpöydästä. Pojan pienessä huoneessa pöytä jäi vaatehuoneen oven taakse syrjään ja työpöydän käyttö on ollut todella vähäistä, kun läksyt hoituu pääasiassa keittiössä. Aulaan on jossakin vaiheessa tarkoitus ostaa tietokone lasten koulutehtäviä ja muuta käyttöä varten. Työpöytä kaipaisi työtuolin, sillä kuvassa näkyvä tuoli on tyttären huoneesta.muutoksiayaula3 muutoksiayaula4 muutoksiayaula5 muutoksiayaula6 muutoksiayaula8 muutoksiayaula9

Kuvien ottamisen jälkeen olen purkanut takaseinällä sijaitsevat kaapit. Kaapit löysivät jo uuden kodin ja ruuvien reiät sain paklattua. Seinän maalasin lähes samalla sävyllä, kuin se oli aiemminkin. Nykyinen sävy on hiukan enemmän harmaaseen taittava ja ryhdikkäämpi. Maalattu seinä sai kaverikseen kirjahyllyn jota en ole vielä ehtinyt kuvata, mutta tästä projektista lisää toisella kertaa.

muutoksiayaula10