Artilleriet home

artilleriethome9

Olen aiemminkin maininnut kuinka ostoksissani pyrin suosimaan kivajalkamyymälöitä. Valitettavasti välillä tulee tilanteita jolloin jokin haluamani tuote ei ole saatavana kotimaisesta kivijalka- tai verkkokaupasta. Tällaisisssa periaatteissa pyrin pysymään, mutta on minullakin heikkouteni. Tässä kohtaa oma heikkouteni on Göteborgissa sijaitseva Artilleriet. Tämä on ollut kauan aikaa oma sisustusliike suosikkini Ruotsissa ja haaveilenkin, että joskus vielä pääsen vierailemaan liikkeessä. Sisustusliike on sekoitus uutta ja vanhaa, aikaa kestäviä klassikoita ja maustettuna erikoisilla sisustusesineillä. Postauksen kuvissa aiemmin muotialalla työskennelleen ja sisustusalalle ajautuneen Lisa Robertzin koti. Hänen kotinsa kuvat poimin Artilleriet sisustusliikkeen verkkosivuilta. Kauniiden kotien kuvien perään on poimittu kodista löytyviä tuotteita, joita voi halutessaan ostaa tai tilata Artilleriet sisustusliikkeestä. En kuitenkaan suosittele tilaamaan kokonaisuutta omaan kotiin, sillä jokaisen kodin persoonallisuus tulee enneminkin asukkaiden kuin esineiden kautta. Suosittelen kuitenkin katsomaan kodikkaita kuvia ja kurkkamaan myös kodista löytyvät sisustustuotteet. Tuotteita tarkastelemalla on kiva huomata kuinka erilaisista tuotteista saa tehtyä harmonisen, kodikkaan ja houkuttelevan kokonaisuuden. Minusta tämä on houkutteleva tapa tuoda tuotteet esille ja ajattelin, että itsekin voisin tehdä joistakin kodin huoneista saman tyylisiä postauksia. Ehkäpä nämä postauksen toisivat esille tapaani sisustaa omaa kotiani.artilleriethome8 artilleriethome7 artilleriethome6 artilleriethome5 artilleriethome3 artilleriethome2

Kauniiden kuvien myötä toivotan oikein hyvää viikonloppua ja hyvää yötä! Nyt on aika painaa pää tyynyn sillä herätyskellon soi kukon kiekaisun aikaan.artilleriethome