Hemmottelua

hemmottelunurkka2

Aiemmin kerroin, kuinka kevät on tuonut tullessaan sisustusvimmaa ja kotona kalusteet ovat vaihtaneet paikkaansa. Eteisen lipasto kotiutui meille lattiaremontin aikaan useampi vuosi sitten ja siitä saakka se on saanut palvella eteisessä. Nyt lipasto pääsi ainakin toistaiseksi meidän makuuhuoneeseen. Peilin vierestä löytyi sille juuri sopiva kolo. Lipaston päälle olen kasannut joka päiväisessä käytössä olevia kosmetiikkatuotteita ja laatikoista löytyy mm. pienempiä käsilaukkuja sekä muuta naiselle tärkeää hömppää. Lipasto, peili ja Tolomeo- valaisin muodostavat pienen hemmottelunurkkauksen jossa iho saa heleän ilmeen ennen nukkumaan menoa. Tämä onkin itselle tärkeä asia sillä olen ollut todella huono huolehtimaan ihostani. Ehkäpä heräsin asiaan joulukuussa alkaneen hurjan nokkosihottuman myötä johon syön ison annoksen allergialääkkeitä. Ihottumaan ei ole löytynyt mitään syytä joten ei auta kuin toivoa, että pääsen siitä jossakin vaiheessa eroon. Ihottuman myötä olen entistä enemmän tarkkaillut ruokavaliota ja pikku hiljaa olen siirtynyt luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Hyvät kokemukset saavat suosittelemaan tuotteita myös muille ja myöskin Katja Kokon Aidosti kaunis- kirjaa, jonka olen saanut vihdoin luettua loppuun. Olen hyvin samoilla linjoilla Katjan kanssa ihmisen sisäisestä kauneudesta ja suurin tekijä sisäiseen kauneuteeni on nuo kolme mukulaa. He ovat tuoneet niin paljon hyvää elämääni ja paljon myös hymyä, joka on meikkiä merkittävämpi kaunistaja.

hemmottelunurkka3 hemmottelunurkka4 hemmottelunurkka5 hemmottelunurkka6 hemmottelunurkka7

Kuvista on huomattavissa lipaston yläpuolella olevan (järkyttävän ruman) television johdot. Kyseinen televisio on ostettu digiaikaan siirtymisen myötä siis todella kauan aikaa sitten. Kovasti jo odotan, että televisio väsähtäisi ja saisimme ostaa seinälle Samsungin uuden taulutelevision kauniilla kehyksillä ja huomaamattomalla johdolla.

Nuorempi tytär kävi ostamassa omilla rahoillaan äidilleen kukan, joka jäi sulostuttamaan hemmottelunurkkaustani. Toivotaan, että kukka on vielä hengissä, kun palaamme reissusta. Ainakin nuo lasten ihanat kortit muistuttvat äitienpäivästä, jota olemme viettäneet täällä Kroatian lämmössä. Nyt on aika suunnata äitienpäivän illalliselle.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

hemmottelunurkka