Sisustetaan ulkona

sisustetaanulkona25

Viime päivinä lämpömittari ei ole jaksanut kivuta kovinkaan korkealle ja lämpimät kelit vielä odotuttavat itseään. Onneksi luonto on jaksanut ilahduttaa ja tarjonnut meille hiukan vihreyttä joka toimii lupauksena hiljalleen saapuvasta kesästä. Vihreydestä innostuneena olen laittanut meidän terassin ja parvekkeen kesäkuntoon. Takapihan terassi koostuu laatoitetusta alueesta, jossa on hyvin simppeli kalustus. Rauhallinen ja luonnonläheinen värimaailma sai jatkoa KP interiorsin tuotteista joilla sain stailata meidän terassin. Tekstiileistä omaksi suosikikseni nousi musta nahkamatto, joka on valmistettu Intiassa muotiteollisuuden ylijäämä nahkasta. Matosta löytyy useampaa eri kokoa kolmessa eri värissä. Kuvien matto on kooltaan 65x135cm ja pienen kokonsa vuoksi se soveltuu monenlaiseen tarkoitukseen. Alkupään kuvissa matto toimii osana kattausta ja johon se tuo kivan rentoa kesätunnelmaa. Maton päälle saa koottua kauniin kattauksen ja mielestäni maton kaverina toimii kuvissa esiintyvät juomalasit ja -kannu jotka on valmistettu kierrätyslasista. Kattaukseen tuo väriä kaunis vihertävän harmaa maljakko jota voi käyttää tällaisen rennon kimpun kanssa tai yhden kukan maljakkona. Niittyjen puhjettua kukkaan maljakon voisi poimia täyteen koiranputken kukintoa tai poimia omasta puutarhasta täyteen pioneja. sisustetaanulkona23 sisustetaanulkona28sisustetaanulkona21 sisustetaanulkona18

sisustetaanulkona16

Vielä hetken mennään aikaa jolloin tulee iltaisin ja silloin on kiva nauttia kynttilän valosta kauniiden lyhtyjen kera. Meille kotiutui hyvin selkeä linjainen musta *lyhty joka tuo särmää ruukku ryppään luokse. Juhannuksen aikaa lyhdyistä ei juurikaan ole iloa valaisun suhteen, mutta mielestäni ne tuovat kodikkuutta terassin sisustukseen.  Kodikkuutta tuovat myös erilaiset tekstiilit joista on kiva nauttia myös ulkona. Matoilla saa kummasti lisättyä kodikkuuden tuntua ja muoviset matot ovat hyvin helppohoitoisia sekä käytännöllisiä. Muovimattojen lisäksi terassille soveltuvien tekstiilien määrä on lisääntynyt ja tarjontaa löytyy myös tyynyistä jotka eivät säikähdä kosteutta. Käytännöllisten tuotteiden sekaan on kiva tuoda hiukan ylellisempiä tekstiilejä kuten torkkupeittoja jotka on helppo raivata illan tullen sateen suojaan. Kuvissa näkyvä harmaa torkkupeitto houkuttelee kääriytymään sisäänsä sisustuslehden kera ja miksipä ei myöskin pienille ettoneille. sisustetaanulkona19sisustetaanulkona20sisustetaanulkona14 sisustetaanulkona13 sisustetaanulkona10

Matto ihastukseni sopii kivasti myös katoksessa sijaitsevan säilytyslaatikon päälle. Nihkeä nahka pitää maton hyvin paikallaan ja antaa pikkaisen pehmeyttä pyllyn alle. Tämä onkin oiva paikka kuumina päivinä, jolloin tarvitsee hakeutua varjoon liialta auringon paisteelta. Auringon lämmittäessä tulee huolehtia myös nesteytyksestä. Kesäiset juomat ja kylmä vesi maistuu hitusen verran paremmalle kauniista lasista. Kuvassa näkyvä jalallinen juomalasi on sarjan pienempi juomalasi ja isompi juomalasi esiintyi kattaus kuvissa (postauksen alussa).

sisustetaanulkona6 sisustetaanulkona2

Terassin rauhallinen sävymaailma korostaa entisestään kasvien värejä. Kuvassa näkyvät japaninvaahterapuun lehdet ovat yksistään erinomainen väripilkku ja väriä saa lisättyä helposti myös kukilla sekä tietysti kesän herkullisilla antimilla. Meidän terassi onkin jo valmis ottamaan mansikkakesän vastaan

Yhteistyössä KP Interiors 

(*saatu yhteistyön myötä)

sisustetaanulkona