Maistiaisia

skunikavajaiset

Kulunut vuosi on tuonut tullessaan mielenkiintoisia projekteja, joista yksi on Parturi-kampaamo SK Unikin uusien tilojen suunnittelu. SK Unikin yrittäjillä Sannalla ja Katjalla oli ihania ideoita ja toiveita joista lähdin rakentamaan kokonaisuutta. Tiukka aikataulu teki haasteensa niin suunnitteluun, kuin remontointiin. Pääsiäisen aikaan alkoi meidän yhteistyö ja nämä kuusi viikkoa ovat olleet yrittäjänaisilla täynnä touhua. Nostan hattua naisille ja heidän miehilleen, jotka ovat tehneet valtavan suuren urakan liiketilan remontin eteen. Toki joitakin asioita täytyy vielä hioa kuntoon ja odottaa erästä kovin haluttua kaappia ekokampaamon puolelle, mutta jo nyt näyttää hyvältä.

Huomenna SK Unik palvelee asiakkaita uusissa tiloissa ja lauantaina 10.6. vietetään avoimien ovien päivää jolloin tarjoutuu mahdollisuus tutustua uuteen liiketilaan ja yrityksen palveluihin. Palaan liiketilan sisustukseen kattavimpien kuvien kera, mutta halusin tarjota pienen maistiaisen kuvien välityksellä.  skunikavajaiset2 skunikavajaiset5 skunikavajaiset7 skunikavajaiset8 skunikavajaiset9

Kiitoksia Sanna ja Katja yhteistyöstä!

unikavajaiset3