Toisen roska, toisen aarre

14.6.2017 Yleinen 0 kommenttia

roskajaaarre3

Minusta on ihana lukea toisten löydöistä joita he ovat tehnyt kierrätyskeskuksista, kirpputoreilta tai antiikkiliikkeistä. Joensuun kierrätyskeskus ei ole tehnyt minun kovin suurta vaikutusta ja suosikki antiikkiliike siirsi toimintansa Viinijärvelle. Onneksi nämä eivät ole ainoat kohteet aarteiden metsästykseen ja välillä kivoja juttuja löytää melkeimpä vahingossa. Näin kävin viime viikolla, kun satuin löytämään mökkimme sisustukseen sopivat ihanuudet. Vihreät lasiesineet sopivat kauniisti hirsirakennuksen sisustukseen ja niin myös suloinen kermakko. Vihreä kermakko saa näin alkuun toimia maljakkona hortensian kukalle jonka leikkasin terassilta. Kermakko on omiaan myös lasten pienille kimpuille joita he rakentavat kedon kukkasista.roskajaaarre4 roskajaaarre5 roskajaaarre6 roskajaaarre7

Toinen löytö on tuo kristallisen näköinen ovaali tarjoiluvati, jonka väri on kovin ajankohtainen. Samaa löytyy mökiltä myös Sukat makkaralla- kuohujuomalaseista ja kasvitauluista. Vati pääsee näin kesällä osaksi kattauksia. Nuorempi tytär mieluili vatia korujen säiltystä varten. Saa nähdä mihin kaikkeen tämä kaunis vati vielä taipuu. roskajaaarre8roskajaaarre