Omaa aikaa

omaaika3

Tänään sain viettää omaa aikaa, kun mies arjen pyörittämisestä mökillä. Alkuillasta suuntasin ystävän kanssa lenkkipolulle ja muutoin ilta hurahti kotona omia juttuja puuhastellen. Pihatöiden lomassa nautin pihlajan kukkien huumaavasta tuoksusta ja kauneudesta. Hetkeksi maltoin istahtaa puun alle ihastelemaan kukkia, lukemaan tuoretta sisustuslehteä ja nauttimaan rauhoittavan teekupillisen. Teen kaveriksi kaivelin kaapista lasten keksejä eikai parin keksin uupumista kukaan huomaa..omaaika6 omaaika10omaaika8 omaaika9

Kukkapenkistä leikkasin jalokielon mökille viemisiksi. Kaunis kukka pääsi yöpöydälle, siinä se saa ilhaduttaa ja piristää makuuhuoneen sisustusta. Makuuhuoneen sisustuksesta ja mökin uudesta sängystä on tarkoitus kertoa lähipäivinä hiukan enemmän.

omaaika2