Sisustuskuutiot

sisustuskuutiot4

Rakennuspalvelu Decorel on tullut tutuksi työni kautta ja kevään mittaan on lennätelty erilaisia ideoita ilmoille. Yksi näistä on sisustuksessa pinnalla olevat kuutiot, he toteuttivat minulta toiveideni mukaan. Kuutioiden pintaan olisin voinut valita stucco maalin jonka värikartasta löytyisi valtava määrä valmiita sävyjä ja pigmenttien sekoittelulla olisi voinut miksailla lisää vaihtoehtoja. Itse päädyin kosteuden kestävään mikrosementtiin ja 68 sävyn seasta löytyi pehmeän harmaa sävy, joka sopii moneen kohtaan meidän kotona. Mikrosementin ansiosta olen pystynyt hyödyntämään kuutioita myös monessa muussakin kohtaa ja näistä ajattelin kirjoitella vielä erikseen. Tätä postausta varten kuvasin kuutiot meidän olohuoneessa, mutta jatkossa pienempi kuutio saa palvella kukkapöytänä yläkerran aulassa.

sisustuskuutiot2sisustuskuutiot5 sisustuskuutiot

Omat kuutiot on kovin pylväsmäiset ja korkeat, mutta yhtä hyvin näistä voisi tehdä matalammat ja laakeammat. Tällä tavoin kuutioilla voisi korvata, vaikka sohvapöydän ja pienemmät kuutiot palvelisi myös yöpöytänä. Monenlaisia käyttömahdollisuuksia ja sävyillä leikkitelemällä toimivat oikein kivana kodin piristäjänä. Rakennuspalvelu Decorelin väki tekee kuutioita myös muillekin tilauksesta.

Yhteistyössä Rakennuspalvelu Decorel

sisustuskuutiot7