Kauniita unia!

kauniitaunia18

Alkukesästä tilaamamme sänky saapui mökille ja oli oikein ihana aloittaa mökkikausi Matrin sängyssä. Cassia- sänky tarjoaa muutaman asteen paremmat yöunet, kuin entinen sänkymme ja nyt ei tarvitse enää kärsiä alaselän kivuista aamuisin. Meillä mökkikauden pituus vaihtelee kelien mukaan kahdesta kolmeen kuukauteen ja tuosta ajasta suuri osa tulee vietettyä nukkuen joten siksi sängyn merkitys on isossa roolissa. Mukavuuden lisäksi halusin panostaa sängyn ulkonäköön. Sängyn viimeistelee pellavakankainen sängynpääty ja helmalakana. Kankaan väri on sama, kuin mökin tuvassa olevan laverin pehmusteen väri. Kyseinen harmaan sävy sopii kauniisti kuusihirren sävyyn ja muutoinkin rauhalliseen sekä luonnonläheiseen sisustukseen. kauniitaunia kauniitaunia5 kauniitaunia6 kauniitaunia9 kauniitaunia10 kauniitaunia12 kauniitaunia15 kauniitaunia16 kauniitaunia4 kauniitaunia2

Meillä niinkuin monella muullakin mökkiläisellä on tapana kulettaa kodin vanhoja tuotteita mökille ja näistä erityisesti lakanoita. Uuden sängyn myötä ajattelin korjata tilanteen ja ostaa uudet lakanat sänkyymme. Lakanoiksi päädyin valitsemaan *Matrin Saara- satiinipuuvillalakanat sävyssä Nougat. Aluslakanaksi ostin kirjekuorilakanan, joka pysyy hyvin paikallaan. Mökillä niinkuin kotonakin meillä on tuplaleveä täkki ja meidän onneksemme Saara- pussilakanaa on saatavilla myös tuplaleveänä. Minusta on kiva kömpiä iltaisin saman peiton alle ja tuplapeiton avulla saa kivan petauksen aikaiseksi. Tyynyliinoiksi valitsin sävyt Nougat ja Cream, jotka ovat väreiltään kovin pehmoiset. Kermanvalkoinen Cream ei ole liian puhdas ja sopii hyvin mökin uuden valaisimen sävyyn. Aiemminkin olen kirjoitellut tuosta Vitran Akari- valaisimesta jonka ostin itselleni hiukan ennakkoon syntymäpäivälahjaksi. Valaisin luo kaunista tunnelmaa makuuhuoneeseen jotka näyttää uuden sängyn myötä erityisen kutsuvalta.

kauniitaunia17*Saara-lakanoista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan