Puutarhan väriloistoa

puutarhankukintoa7

Puutarha on saanut hurjasti väriä. Monta eri kukkalajiketta kukkii tai on lopettamassa kukintoaan. Tänä kesänä ei voi kukintoja seuratessa tuijottaa kalenteria vaan on mentävä havaintojen mukaan. Normaalisti alkukesästä kukkiva Magnolia on innostunut avaamaan nuppunsa vasta heinäkuun puolessa välissä ja jaloangervot ovat vielä nupussa. Moni muukin kasvi elää omaa aikaansa ja marjojen satokin taitaa tänä vuonna tulla kovin myöhään. puutarhankukintoa puutarhankukintoa2 puutarhankukintoa3 puutarhankukintoa4 puutarhankukintoa6 puutarhankukintoa8

Kesä alkaa olla parhaimmillaan ja kukat loistossaan. Onneksi on vielä monta lajiketta jotka eivät ole vielä ehtineet kukkimaan ja täytyy toivoa lämmintä syksyä, jotta myöhäisetkin lajikkeet ehtivät ilahduttaa kukillaan.

puutarhankunkintoa5