Tyhjää tilaa

tyhjäätilaa

Olen varmasti aiemminkin maininnut kuinka tykkään olohuoneemme väljyydestä ja tyhjästä tilasta joka jää television eteen. Itse en ole oppinut rentoutumaan television äärellä enkä juuri ollenkaan katso televisiota vaan valtaan tilan ihan muuhun käyttöön. Varsinkin näin syksyn lähestyessä maltan pysähtyä ja hengähtää joten tämä kohta olohuoneestamme on oikein erinomainen paikka tähän tarkoitukseen. Talon hiljentyessä asettelen itselleni sisustustyynyt ja patjan lattialle, sytytän kynttilät palamaan ja kuuntelen musiikkia bluetooth- kuulokkeista. Yleensä olen käyttänyt hetkeni sisustuslehtien lukemiseen, mutta nykyään rentoudun myös liikkuvuus- ja syvienlihasten harjoitteiden parissa. Hetki omaa aikaa jolloin voin ladata akkuja ja tiedän, että harjoittelu palkitaan oman terveyden osalta, joka ei ole ollut itsestään selvyys viimeisen vuoden aikana. Onneksi kyseessä ei ole ollut mitään vakavampaa, mutta kummasti sitä osaa arvostaa terveyttä entistäkin enemmän, kun vastaan tulee kaikenlaista. Vajaa vuosi sitten loukkasin salibandyssa etusormen, joka on toipunut onnistuneen leikkauksen ja kuntoutuksen avulla melkein entiselleen. Alkuvuodesta saakka olen taistellut kiusallisen nokkosihottuman kanssa. Alkukesästä selkäni kuvattiin ja todettiin nikaman liukuma. Olen niin onnellinen, että kaikesta huolimatta kivut ovat vähäisiä ja pystyn kuitenkin liikkumaan. Tiedän, että paljon on myös itsestä kiinni ja siksi haluan pitää entistä paremmin huolta itsestäni ja omasta kehosta, jonka kanssa tulisi pärjätä loppuelämä.

tyhjäätilaa5tyhjäätilaa3 tyhjäätilaa6 tyhjäätilaa4tyhjäätilaa8 tyhjäätilaa11tyhjäätilaa10 tyhjäätilaa7tyhjäätilaa13

Oma aika sisältää myös ympäriltä löytyvien asioiden ihastelua. Ikkunan eteen kootut asetelmat, viherkasvit, kynttilät (tuoksukynttilä) ja kukkakimppu jonka olen koonnut oman pihan kukkasista sekä kukkakaupasta ostetuin täydennyksin. Uusin ihastukseni aihe on Marimekon Varvunraita- sisustuspatja, joka on erinomainen alunen myös pienimutoiseen jumppaamiseen. Jokaisella on varmasti oma suosikki rentoutumispaikka ja siihen kuuluvat asiat. Olisi kiva kuulla missä sinä rentoudut ja mitkä elementit helpottavat rentoutumista?

Kannattaa kurkata Suvin postaus, jossa hän kertoo siitä mitä sohvannurkka hänelle tarkoittaa.

tyhjäätilaa9