Inspiroivat sisustuslehdet

pella_hedeby_inredning_kok

Jälleen kerran olen innoissani ruotsalaisista sisustuslehdistä, erityisesti Elle Decoration ja Residence Magazine ilahduttaa hiljattain ilmestyneillä julkaisuilla. Residence tarjoaa luettavaa tummien puulajien ystävälle ja uudesta keittiöstä haaveilevalle. Perinteisten keittiöiden sijaan lehden keittiökattauksesta löytyy puuta, väriä ja erilaisia säilytysideoita joilla keittiöön saa persoonallisuutta sekä kodikkuutta. Ihastelin myös kotikuvia joissa oli käytetty hyvinkin runsaasti tummia puulajeja. Yksi ihastuttava, valoisa ja ajaton lehdessä esitelty koti on Villa Åkerlundska. Lotta Agaton on  sisustustanut kohteen ja hänen kädenjälki on näkyvissä myös lehtikuvien stailauksessa.

Postauksen kuvat poimin Elle Decoration verkkosivuilta. Kuvien kauniissa kodissa asuu huippustailisti Pella Hedeby. Hänet tunnetaan luonnonläheisestä tyylistään, joka on nähtävillä myös hänen kotinsa sisustuksessa. Kovin mustavalkoiseen pohjaan on saatu lämpöä puulla ja muilla luonnonmateriaaleilla sekä kasveilla. Kotiin tuo kerroksellisuutta vanhat puisetkalusteet, sisustusesineet ja joukosta voi poimia niin Ikeaa, kuin myös arvokkaampia kalusteita. Ihastuttavalta näyttävät myös mustaksi maalatut ovet, jotka toimittavat liukuovien virkaa ja muita kivoja yksityiskohtia löytyy ympäri kotia.

pella_hedeby_hyllorpella_hedeby_inredning_arbetsplats pella_hedeby_inredning_badrum_tavelvagg pella_hedeby_inredning_sovrum_2 pella_hedeby_inredning_vardagsrum hemma_hos_pella_hedeby_braskaminpella_hedeby_loftsang pella_hedeby_nattduksbord pella_hedeby_stylist

Tällä viikolla postilaatikkoon kolahtaa kotimaista sisustuslehtien tarjontaa. Toivottavasti näissäkin on paljon kuvia ihasteltavaksi ja inspiraatiota sisustukseen.pella_hedeby_veranda