Hyvää mieltä + arvonta

syyskuushaali kopioi

Pyöräilyreitin varrella sijaitsee erityisen kaunis maatila peltomaisemineen. Joka kerta ohi ajaessa tämä näkymä saa hymyn huulille. Samaiset pellot tulivat mieleeni, kun Hannele pyysi kuvaamaan uusimman tuotteensa. Jotenkin tämä peltomaisema tuntui sopivalta paikalta kuvata Syyskuu- shaali. Maatilan isäntä oli mielissään peltojen käyttämisestä kuvauksissa, joten viikonloppuna suuntasin vanhemman tyttären kanssa keskelle peltomaisemaa. Elovena- tyttöni luonnollisuus sopii kivasti Hannelen tuotteiden tyyliin ja kameran edessä hän osaa olla kovin luonteva. Tämäkin kuvausreissu on kivoja kahdestaan vietettyjä hetkiä ja vieläkin tulee hymy huulille tuosta meidän pellossa pööpöilystä.

syyskuushaali6syyskuushaali12syyskuushaali2 syyskuushaali11syyskuushaali3 syyskuushaali8syyskuushaali4 syyskuushaali5 syyskuushaali7 syyskuushaali10 syyskuushaali9

Ruudun toisella puolella on varmasti useampi henkilö, joka tykkää näistä Hannelen kauniista tuotteista. Teidän iloksenne saan käynnistää arvonnan jonka palkintona on musta Lumihiutale- kylpypyyhe. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen 18.9.2017 (klo 24.00) mennessä.

Onnea arvontaan!

Made by Hannele Rusila löytyy Habitare messuilta osastolta 3b21

lumihiutalepyyhemusta