Ihastuttavia tuotteita

tuotteitasyyskotiin

Joensuun seudun sisustustarjonta ei ole valtavan runsas, joten pyrin järjestämään Helsingin reissujen yhteyteen aikaa sisustusliikkeissä kiertelyyn. Tämä ei tarkoita, että liikkeet tarvitsee putsata uutuuksista vaan pikemminkin nautin tyylikkäästi laitetuista myymälöistä ja uusien tuotteiden näkemisestä. Tälläkin reissulla mieleeni jäi monet ihastuttavat tuotteet joista kokosin kollaasin.

Seinien maalaaminen kiehtoisi kovasti ja olen ihastellut kauniita L’ Authentiquen kalkkimaalin sävyjä, joita on sisustusliike Nougatin valikoimassa. Nougastista löytyi myös ihastuttavan värisiä Falvell- samettityynyjä ja raheja. Zarrossa ihastelin OXDenmarq Rama-tuolia, joka on istuin mukavuudelta samaa luokkaa, kun Sirocco- tuolissa. Muodoiltaan tuoli on hitusen verran sirompi ja sopisi erinomaisesti myös moderniin kotiin. Tuolin runkoa saa myös mustana ja nahkaa löytyy useasta eri väristä. Fritz Hansenilla ihastutti Louis Poulsenin uutuus valaisin, joka Vilhelm Lauritzenin käsialaa. Radiohus valaisin sopii myös korkeaan tilaan ja sitä on saatavilla kahta eri kokoa eikä hintakaan ole maata kaatava, jos ottaa huomioon valaisimen käyttövuodet. Itselläni sydän sykkii kauniille valaisimille ja aiheesta tein viime syksynä oman postauksen. Keskustan sisustustarjontaan tututustuessa en voi ohittaa Artekin myymälää ja tälläkin kertaa silmäni osui ihastuttaviin sivupöytiin. Knollin Tulppaani tai Vitran LTR-pöytä (pähkinä kannella) sopisi myös meidän kotiin ja jonakin päivänä toivoisin toteutan haaveeni.

Messuilla silmääni pisti Sera Helsingin matot joilla on ihastuttava tarina, tarina kannattaa käydä lukemassa heidän verkkosivuillaan. Messuilla ihastelin myös Annon torkkupeittoa josta tulee Hayn Crinkle- torkkupeitto mieleen. Crinkle-torkkupeitto on ollut valtavan suosittu meidän perheessä ja tuntoherkkä esikoinenkin viihtyy tämän peiton alla. Marimekon monet tuotteet jäivät mieleeni niin messuilta, kuin  Herttonimemessäkin vierailusta. Monien ihastuttavien tuotteiden joukosta Ming- maljakon uusi väritys on erityisesti minun mieleeni. Maljakko muistuttaa kotoamme löytyvää Pallo- vaasia josta on ollut valtavan paljon iloa ja siihen on helppo yhdistää monenlaiset kukat.

Onneksi kaikkea kaunista ei tarvitse omistaa vaan tuotteita voi käydä ihastelemassa liikkeissä tai valokuvissa. Kyllä ihminen tulee pienistä asioista iloiseksi ja elämä on kovin ihanaa, kun löytää ympäriltä kauniita asioita.