Tilaa ruskalle

Ruokapöytä kerää perheen yhteen ja samanlaista virkaa toimittaa olohuone. Viikonlopun aloitamme koko perheen voimin olohuoneessa herkkujen äärellä. Tällä viikolla perjantai tuntui entistä kivemmalta, kun perheenpää palasi kotiin. Koko viikonloppua emme nyhjänneet olohuoneessa vaan viikonloppuun mahtuu ulkoilua. Miesväki on metsästänyt ja kalastanut. Nuoremman tyttären, siskojeni ja kummityttöjen kanssa nautimme ulkoilusta issikkavaelluksen muodossa. Tänään iso osa päivästä kului sisätiloissa, kun suuntasin ystäväni kanssa Mindfulness ja Asahi- kursiile Joensuuhun. Kurssista jäi hyvä maku ja luulen, että tästä voisin saada välineitä elämään. Hakusessa olisi hyvät yöunet ja lempeys itseäni kohtaan.

Olohuoneen sisustus ei ole kokenut syksyn saapumisen myötä valtavaa muutosta. Pienillä jutuilla olen päivittänyt sisustuksen syksyisemmäksi. Pehmeä paimentolaismatto pääsi hiljattain lattialle ja Marimekon syksyn uutuuksista Kiiruna tyynynpäällinen sekä shaali ilahduttavat kauniilla kuoseilla. Hillittyyn pohjaan saisi helposti väriä tyynyjen tai leikkokukkien avulla. Nyt kuitenkin tuntuu, että en kaipaa sisälle värejä vaan ulkona loistava ruska tulee isoista ikkunoista osaksi olohuoneen sisustusta. Toivotaan, että saamme nauttia ruskasta vielä hetken aikaa sillä tänä vuonna se näyttää erityisen kauniilta.  Nyt kohti uutta viikkoa, jonka jälkeen lapsilla alkaa viikon hengähdystauko koulututyöstä.