Syystaivaan sävyt

14.10.2017 Sisustus 0 kommenttia

Kuluneella viikolla on moneen otteeseen paistanut aurinko ja samaan aikaan satanut vettä. Ilmiö saa taivaalle aikaan monenlaisia harmaan ja sinisen sävyjä, joita näkyy myös valokuvassa jonka taltioin torstaina. Kuvasta inspiroituneena kokosin kuvaan sopivaa sävymaailmaa ja asioita jotka viehättää silmääni tällä hetkellä.

Teknoksen maalit ja NCS- värijärjestelmä tarjoaa huikean määrän sävyjä.

2. Annon Lauha- matto näyttää hyvältä niin lattia kuin seinälläkin.

3. Suutarin lapsella ei ole kenkiä..kuinkahan monet tossut olen huovuttanut villasta, mutta itselleni en ole tossuja tehnyt. Viime talvena ostin itselleni Glerups open heel-villatossut. Tossut on jalassani päivittäin sillä ne on ihanan pehmeät ja lämpimät.

4. Adean Tao lepotuoli näyttää niin ihanan rennolta ja henkii vanhaa aikaa. Tuossa voisi viettää tovin takkatulta ihastellen.

5. Carina Seth Anderssonin suupuhalletut maljakot ovat saaneet mystisen mustan värin. Svenskt Tennin valikoimasta löytyy ihastuttava Dagg- vaasi, jossa syksyiset kimput näyttävät erittäin ihastuttavalta. Kannattaa katsoa maljakosta ja kauniista kimpuista kuvia heidän verkkosivuilta.

6. Sugar Helsinki on kestäviin ja ekologisiin arvoihin keskittyvä pr- toimisto. Heidän verkkosivujen kylkeen on perustettu verkkokauppa, jossa myydään heidän omia tuotteitaan. White light tuoksukynttilän tuoksu muodostuu rosmariinin ja vetiveriaheinän liitosta, aavistuksella setriä. Kynttilä valmistetaan soijavahasta, kookosöljystä ja 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä. Moni varmaan tunnistaa kynttilän valmistajaksi Leena Kouhian Raaka RÅ- tuotemerkin takaa. Lisäarvoa kynttilään tuo kuppien monikäyttöisyys. Kun kynttilä on palanut loppuun, voi loput vahat raaputtaa pois astiasta ja pestä pesukoneessa.

7. Louis Poulsenin PH 2/1 pöytävalaisin on kooltaan siro ja muotoilultaan ajaton. Kyseistä valaisinta on ihasteltu useaan otteeseen meidän kotona ja ajattelin vinkata, että valaisin löytyy huomenna Hulluilta päiviltä tarjoushintaan.

8. Ferm Living Coupled- kynttelikkö on tyyliltää selkeä, mutta siinä on jotenkin viehättävästi säröä ja ripaus vanhaa. Kyseiselle kynttelikölle löytyisi paikka olohuoneessa sohvan takana sijaitsevalta seinältä.

Oikein hyvää syyslomaa viikon 42 lomalaisille!