Syyslomalla

21.10.2017 Yleinen 4 kommenttia

Lasten syysloma alkaa olla lopuillaan. Viikon aikana olen ehtinyt poiketa tyttöjen kanssa Kuopiossa, Helsingissä ja alkuviikosta suuntasimme Ivaloon töideni merkeissä. Ivalosta jatkoimme matkaa Nuorgamiin jossa miesväki olikin jo meitä vastassa. Viikkoon on mahtunut paljon ohjelmaa eikä voi unohtaa elämyksiä joita luonto on meille tarjonnut. Nuorgamissa pääsimme ihastelemaan maisemia tuntureilta käsin ja yhtenä iltana revontulet loimusi erittäin kauniisti. Maisemia ihastelimme myös Norjan puolella, jäämeren rannalla ja Vadsøn kaupungissa. Norjassa en olekaan käynyt lapsuuden reissujen jälkeen joita teimme perheeni kanssa. Kauniit maisemat oli piirtyneet muistiini ja niitä Norjan puolella riittää. Varmasti tulemme poikkeamaan Norjassa pidemmälläkin reissulla jotta pääsemme näkemään enemmän kaunista maata.

Touhukkaaseen viikkoon on mahtunut töiden ja yhdessö olon lisäksi lepoa. Yleensä mielekäs tekeminen on toiminut hyvänä rentoutumiskeinona, mutta tällä viikolla olen keskittynyt myös olemiseen ja lukenut kirjan. Kevyt lukeminen onkin tehnyt oikein hyvää myös unen laadulle, joka on ollut viime aikoina hiukan heikkoa. Lukemisen taidan ottaa jatkossakin iltaohjelmaani, tekee varmasti hyvää liikkumisen vastapainoksi. Nyt olen oikein valmis arkeen ja blogikin pääsee taas normaali rytmiin, kun kentät on kunnossa.