Vihdoinkin

21.11.2017 Sisustus 0 kommenttia

Kotimme on jo kaksikymmentä vuotta vanha, mutta siltikin meiltä löytyy alkuperäisiä pintoja. Eniten silmääni häiritsee olohuoneen keltainen katto, mutta sen maalaaminen saa vielä odottaa. Katon maalaamisen edelle ajoi yläkerran pienen kylpyhuoneen remontti. Tänään mieheni ahersi purkuhommien parissa. Huono hermoinen mieheni suoriutui tällä kertaa hienosti ilman ärräpäitä, vaikka kalusteet olivat asennettu erityisen omaperäisesti ja jämäkästi.

Kylpyhuone / wc tila on enimmäkseen lasten käytössä ja he saivat vaikuttaa materiaalivalintoihin. Heidän toiveena oli samanlainen pinta, kuin alakerran vessassa. Tämä sopi erinomaisesti itsellekin sillä yhdeksän vuotta sitten remontoitu vessa näyttää edelleen hyvältä. Niinpä päädyimme seinä- ja lattiamateriaalina mikrosementtiin, joka tekee myös remontista hitusen helpompaa. Rauhallinen mikrosementti saa kaverikseen mustia yksityiskohtia joita löytyy muualtakin meidän kotoa. Harmaa mikrosementti saa kaveriksi lämmintä beigeä, raikkaan valkoisen kalusteen ja oljen väriä Ikean korin muodossa.

 

Huomenna remontti jatkuu kylpytilan pesulla ja tasoittelulla, jonka hoitaa Rakennuspalvelu Decorel. Yritän taltioida työvaiheita insta storyn puolelle parhaimpani mukaan.

Yhteistyössä: Rakennuspalvelu Decorel, Joensuun keittiötukku ja Tapwell