Pienin askelin

22.11.2017 Sisustus 0 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Sagaform

Kymmenen asteen pakkanen, lumiset puut ja auringonsäteet lumen pinnalla. Merkkejä lähestyvästä joulusta, joka tuntuu itsestä vielä kovin kaukaiselta. Tämä varmaan johtuu osin kiireestä, joka on vallannut mielen. Onneksi lapset muistuttavat joulun lähestymisestä, laskevat päiviä ensimmäisen kalenteriluukun avaamiseen, nautiskelevat glögiä sekä juustoja ja etsivät jouluisia askerteluideoita. Varmaankin olisi syytä ottaa heistä mallia, kattaa pöytään pikkuisen herkkuja ja samalla alkaa näprätä jouluisia askarteluja. Kaataa Oak lasiin kuumaa glögiä ja kerätä samaisen sarjan tarjottimelle herkkuja. Tunnelmoida kynttilöiden loisteessa ja lisätä sisustukseen perinteisiä joulukasveja. Muistutta itseä, että käsillä on vuodenaika jolloin on lupa nauttia oleluista ja kynttilöiden tuomasta tunnelmasta.

Sagafom Oak-sarjan tuotteet tuovat kotiin lämpöä ja kodikkuutta. Sarjan tuotteet on myös ihana tapa muistaa ystävää joulunaikaan. Sagaform kuvaston avulla pääset tutustumaan tuotevalikoimaan laajemmin. Ihastelin tuotteiden pakkauksia jotka on valmistettu kauniisti ja näistä saat lahjanauhan avulla kauniin paketin. Todella kätevä kätevää ja näin säästyy myös lahjapaperin hankinnalta.