Sisustusilta

23.11.2017 Sisustus 0 kommenttia

Eilen osallistuin Vepsäläisen sisustusiltaan Kuopiossa. Ilta oli oikein lämminhenkinen ja rento. Uudistuneissa tiloissa riitti ihasteltavaa ja inspiraatiota. Myymälän uusi ilme on selkeä ja todella kodikas. Eri tuotemerkkien pienesineet ja By Lassenin sekä Artekin kukkaruukut kasveineen tekevät tilasta entistäkin kodikkaamman ja houkuttelevamman. lllan aikana ehdin ottaa muutaman kuvan uudistuneesta myymälästä, jossa suosittelen poikkemaan paikanpäällä.

Eilen kehkeytyi hyviä keskusteluja samanhenkisten ja samasta asiasta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Nämä ovat ihana lisä visuaalisen annin lisäksi. Tälle viikolle sattuu toinenkin iltatilaisuus, sillä huomenna kokoontuu liuta (sisustus)terapian jäseniä Helsinkiin. Samaiseen reissuun saan yhdistettyä myös työjuttuja, joten antoisa reissu on tiedossa. Huomenna onkin herätys jo kukon kiekaisun aikaan, joten on aika painaa pää tyynyyn.

Oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!