Etsimäni maljakko

26.11.2017 Sisustus 3 kommenttia

Olen kaivannut matalaa maljakkoa jonka suuaukko olisi väljä. Tällaiseen maljakkoon saisi laittaa rentoja ja runsaita kimppuja. Maljakko löytyikin omasta takaa sillä Iittalan Kaasa- lyhty on juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Ajatus käyttää Kaasa- lyhtyä maljakkona lähti ystävän kanssa tehdyltä ostosreissulta. Hän tutki pienillä sormillaan lyhtyä ja pohti kuinka hyvä asia, että lyhdystä saa metallisen tuikkukipon irti. Pitkään en varmaankaan uskalla pitää lyhtyä maljakkona ettei vesirajaan pinty jäljet, jotka korostuu kynttilän valossa.

Hiukan levollisemmin mielin kohti uutta viikkoa, joka on hitusen verran mennyttä viikkoa rauhallisempi. Hiljaiseloon ei kuitenkaan vaivuta sillä viikko sisältää miehen työmatkan, erään projektin loppuun saattamista, pikkujoulut, 60v syntymäpäivät ja muutamia muita juttuja. Toivotaan, että aikaa jää myös blogille. Muistikortilla on kuvia mm. Annon- ja Asun- lehden pop up kodista.

Mukavaa viikkoa kaikille!