Aina ja Alku

17.12.2017 Sisustus 0 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Katriina Nuutinen

Elävä tuli luo tunnelmaa pimeisiin iltoihin ja saa mielen rauhoittumaan. Takkatulen lisäksi kotoamme löytyy erilaisia lyhtyjä ja kynttilänjalkoja. Kodin tunnelman luojista suosikkini on Katriina Nuutisen *Aina&Alku kynttilänjalat. Kynttilänjaloissa kiehtoo niiden materiaali ja muotoilu. Vuolukivi on totuttu näkemään takan ja muiden suoraviivaisten tuotteiden materiaalina, mutta sirot kynttilänjalat tuovat vuolukiven esiin aivan uudella tavoin. Aina&Alku on sataprosenttisia luonnontuotteita ja kotimaisuus on prosenttikin yhtä korkea. Katriina Nuutisen suunnittelemat kynttilänjalat valmistetaan täällä meidän kylällä, tehtaassa jolla on 30 -vuoden kokemus vuolukiven työstämisestä.

“Siinä on jotakin ikuista ja perisuomalaista” (Hukka Design)

Vuolukivisten kynttilänjalkojen kaveriksi ajattelin hommata visakoivuisen Alku -kynttilänjalan. Vuolukivisten kynttilänjalkojen tavoin koivuiset kynttilänjalat valmistetaan Joensuussa paikallisen puusepän pajalla. Tällaiset tuotteet tuovat kotiin ripauksen Suomen luontoa ja suomalaiseta osaamista. Tuotteita jotka ei säikähdä käytöstä vaan patinoituvat kauniisti ja kertovat kuluneesta ajasta.

*tuotteet saatu