Hempeää

Kuva: H&M Home

Olipa tänään upea päivä, pikkuisen pakkasta ja auringonsäteitä. Olisi ollut oikein hyvä päivä nauttia kauniista ilmasta hiihtoladulla tai kuvata joulun jälkeistä kotia. Näistä kumpikaan ei toteutunut sillä kurvasimme joukkueen kanssa aamulla Joroisiin. Alkulämmittelyjen ajan saimme nauttia kauniista ja raikkaasta säästä ulkona. Muutoin päivä meni sisätiloissa reikäpallon perässä juosten. Pienen pelaajapulan vuoksi jouduin astumaan uudelle tontille, mutta oikein hyvinhän tuo sentterin paikka luonnistui ja joitakin tehopisteitä tuli ahmittua. Joukkueen pistasaldokin karttui molempien pelien voiton myötä ja erityisen hyvältä tuntui noukkia pisteet sarjakärjeltä. Kuukauden päästä on seuraavien pelien aika ja silloin pääsee näkemään joukkuetta seuraavan kerran. Meidän jäähdyttelyporukalla ei oikein onnistu yhdessä harjoittelu, kun lähes jokaisella pelaajalla on lapsia ja arjen velvoitteet. Tämä on kuitenkin oikein mainio tapa nauttia lajista ja kokemuksen ansiosta joukkueemme pärjää hyvin tällä sarjatasolla.

Kuva: H&M Home

H&M Home

H&M Home

Kuva: Anno Collection

Kuva: Anno Collection

Koska en päässyt tänään valokuvaamaan ja viime päivien harmaus ei ole innostanut kuvaamiseen niin mennään lainakuvilla. Kuvat on H&M Homen ja Annon kevätmalliston tuotekuvia. Kuvien valoisuus, raikkaus ja kepeys näyttävät tähän vuodenaikaan erityisen kiehtovalta. Näitä kuvia katsellessa voisi aistia, että tähänkin kevääseen on tarjolla hyvin paljon hempeitä vaaleanpunaisen ja persikan sävyjä. Näihin on helppo yhdistää tummempia sävyjä kuten saviruukun väriä sekä punaista. Kuvista on aistittavissa myös beigen lisääntyminen sisustuksessa ja tämä sopii itselleni oikein hyvin sillä kyseessä on yksi lempiväreistäni. Huomenna taidan siirtää alkusyksystä ostamani beiget heinät olohuoneeseen tuomaan hitusen lämpöä ja rouheutta amarylliskauden perään.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

Kuva: Anno Collection