Kevennetty koti

10.1.2018 Yleinen 0 kommenttia

Joulu on poistunut meidänkin kotoa. Kevennetty ilme näyttää oikein raikkaalta ja tervetulleelta suhteen. Joulun aikaan maljakot täyttyivät runsaista kimpuista ja ylellisistä amarylliksen kukista. Runsauden jälkeen pienikin vihreys tai vehreys näyttää hyvältä. Syksyllä ostetut upeat heinät sain kuivattua niin etteivät ne karista laisinkaan ja nyt ne saavat ilahduttaa olohuoneessa. Heinien kaveriksi pääsi hortensian kukka. Kukka on meidän terassihortensiasta, joka innostui kukkimaan talvisäilössä. Aika jännä, että me ihmiset valitamme pimeää ja kasvit vaan jaksavat kasvaa. Tämä ei ole ainoa kasvi, joka on innostunut kasvusta sillä aitoviikuna puskee hurjalla vauhdilla uusia lehtiä. Samalla asenteella täytyy itsekin rynniä eikä jäädä murehtimaan pimeää.

Pakkaspäivän aurinko näyttää ihanalta talvisessa kodissa ja muutenkin nämä pienet pakkaset ovat oikein tervetulleet. Toivottavasti räntäsateet ja suvikelit väistyy hetkeksi aikaa niin tämäkin bloggaaja voisi innostua kuvaamisesta hiukan useammin.