Haaveilua

29.1.2018 Sisustus 1 kommentti

Kuva: Kannustalo

Pienenä tyttönä haaveilin prinsessa häistä (+prinssistä), lapsista, perheestä ja puutalosta. Kaikki muut pienen tytön haaveet ovat toteutuneet paitsi puutalo, josta huomaan haaveilevani silloin tällöin. Tällä kertaa haave nousi pintaan, kun pienessä blogiporukassa Coffee Table Diary- blogin Giselda kehotti hetken haaveilemaan:

Haaveillaanko hetki? Uusi vuosi saa useimmilla meistä sisustushaaveet nousemaan pintaan. Haaveissa voi olla sisustaa uusi koti, parempi järjestys säilytysratkaisujen päivityksellä, pintojen raikastus, tai vaikka tuoda uutta väriä sisustukseen. Toki myös ihanilla uusilla kalusteilla, valaisimilla, tekstiileillä ja sisustusesineillä – tai olemassa olevien kierrättämisellä, saa kodin ilmettä tehokkaasti päivitettyä. Mikä parasta, haaveilla voi isostikin, vaikka itse toteutus etenisi omalla tahdillaan! Millaisia sisustushaaveita sinulla on vuodelle 2018?

Tammikuun haaveilu postaukset Giselda kokoaa tällä viikolla blogiinsa, joten kannattaa kurkkia hänen blogia mikäli haluat tietää millaisista asioista sisustusbloggaajat haaveilevat.

Palataan haaveeseeni eli puutaloon jonka jo aiemmin mainitsin. Olen lapsuuteni asunut omakotitalossa jossa on lämminhenkinen sisustus ja tunnelma. Tätä samaa halusin myös omalta kodiltani. Lämminhenkisyyttä jota olen pyrkinyt tuomaan kotiimme, mutta koen että huonekorkeus ja iso talo tuovat liian suuret haasteet sen toteuttamiselle. Haaveideni talo olisi sopivan kokoinen meidän perheelle, ikkunoista avautuisi kaunis luonto ja keittiö sekä olohuone olisi yhtenäistä tilaa. Talo olisi ulkopuolelta hyvin pelkistetty, ehkäpä Kannustalo Lato olisi juuri minun tyylinen (ylin kuva).

Kuva: Woodnotes

Kuva: Roots Living

Sisustuksessa olisi käytetty aitoja ja luonnollisia materiaaleja. Vähäeleinen värimaailma toisi esiin erilaiset pinnat ja materiaalit. Sisustusta ei tarvitsisi ahmia pelkästään silmillä vaan se kestäisi elämää ja tunnustelua. Tiedättehän sen tunteen, kun istuu koiran tai muun pörröisen lemmikin viereen ja käsi alkaa kuin itsestään silittää lemmikkiä. Tähän harmoniaan uppottaisin suurimman osan meidän nykyisistä kalusteista joita olemme kotiimme ostaneet. Mukaan lähtisi myös sisustusesineet joita on nähty useiden vuosien ajan kodissamme. Niin ja tietenkin perhe, joka tekee kodista kodin.

Kiitoksia Giseldalle haaveiluun innostamisesta. Kylläpä haaveilu on kivaa eikä se tarkoita sitä että kaikkien haaveiden täytyisi toteutua tai että ihminen ei olisi tyytyväinen tämän hetkisiin asioihin. Haaveilu vaan on niin kivaa ja vieläpä ilmaista.

Kuva: Timberwase