Papukaijatulppaanit

Loman kunniaksi ostin itselleni kauniit papukaijatulppaanit, jotka ajattelin esitellä teille kauniin pakkasauringon valaisemina. Enää ei ole tulppaanit elossa, pakkasauringon tilalle on tullut sateiset päivät ja lomakin on vietetty. Itseasiassa arkeakin on jo kulunut muutamia päiviä loman jälkeen. Touhukkaan loman jälkeen lapsilla on ollut intoa koulun käymiseen ja itsekin palasin hyvillä mielin projektien pariin. Se miksi en ole saanut näitä kuvia tänne aikaisemmin, johtunee meidän touhukkaasta lomasta ja siitä, että halusin pyhittää loman lapsille ja perheelle. Useaan otteeseen yritin koneen äärelle, mutta en voinut kieltäytyä lasten pelipyynnöistä tai muista toiveista joita heillä oli ajankäytön suhteen. Tämäkin on välillä oikein hyvä asia minulta, sillä huomaan että turhan usein tulee sanottua, että “odota kohta” tai “teen ensin tämän asian”. Tätä taitoa täytyy harjoitella vielä arjen suhteen.

Aika usein sitä löytää toiminnoistaan parannettavaa, mutta onneksi tulee hetkiä jolloin voi kokea onnistuvansa. Yksi asia jossa olen onnistunut viime aikoina, on hyvät yöunet. Huomaan kömpiväni aiemmin sänkyyn ja olo on ollut sen vuoksi pirteämpi. Väliin toki sattuu heikompi unisia öitä ja tällä viikolla heräsin myös painajaiseen. Aamulla kerroin tästä aamupalapöydässä ja keskimmäinen lapsista tokaisi, että “näit varmaan unta, että minä muutin pois kotoa”.

Unen tarpeen lisäksi aikaiseen nukkumaan menoon on syynä myös meidän makuuhuoneen uudistunut ilme. Olen valtavan tyytyväinen lopputulokseen ja huoneen rauhalliseen ilmeeseen. Kuvat odottavat kamerassa käsittelyyn pääsyä, joten toivotaan että saan ne hiukan nopeammin tänne saakka.