MILANO Elle Decor

Kotiuduin eilen aivan huikealta Milanon reissulta ja ajattelin palata reissuni kuviin. Matkalta kertyi todella paljon kuvia joten postauksia siis tiedossa useampi, mutta toivottavasti jaksatte pysyä matkassa ja saatte inspiraatiota kuvistani. Ajattelin aloittaa Milanon keskustan näyttelyiden tarjonnasta, johon me ehdimme tehdä pienen pinta raapaisun, mutta nähtävää olisi ollut useammaksikin päiväksi. Ensimmäisenä virailimme Elle Decor- lehden tiloissa joka tarjosi huikeat puitteet tyylikkäälle sisustukselle. Vanhassa rakennuksessa oli huonekorkeus, yksityiskohdat ja materiaalit kohdallaan. Tilan sisustus kulki käsikkäin heidän uusimman lehden värityksen kanssa, joten nähtävillä oli vaaleanpunaista, keltaisen sävyjä ja greigea. Näitä sävyjä oli nähtävillä mm. matoissa ja ravintolatilan kattauksessa.

Postauksen alkupään kuvat on ravintolasta, jonka kalustus rakentui kolmesta erilaisesta kalustuksesta. Erilaisuus ei tehnyt tilasta levotonta ja jokainen kalusteryhmä istui kauniisti miljööseen. Yhdistävä tekijä pöytäryhmissä oli kattaus ja pöydän pintaan sijoitetut valaisimet. Kattauksessa näkyi kaksi kovin pinnalla oleva asiaa, joihin törmäsimme monessa kohtaa reissun aikana. Toinen näistä isot oksat (risut) ja toinen rouheat maljakot.

Postauksen loppuosan kuvat on Elle Decorin kokoamasta näyttelytilastajohon he toivat kivoja tuotteita ja kokonaisuuksia. Näyttely tarjosi kauniita väriyhdistelmiä ja mielenkiintoisia materiaaleja. Huonemaiset tilat oli rakennettu hyvin tarkasti ja yksityiskohdat tarkkaan harkiten. Tämä olikin hiukan maan tyyliin poikkeavaa, kun on tottunut näkemään suuria linjoja ja selkeää tyyliä. Tämä näyttely ja edellisen illan vierailu Archi Productsin iltatilaisuudessa antoivat osviittaa seinäelementtien esiin marssista. Tämän hetken suosittuihin materiaaleista ja sisustusyksityiskohdista ajattelin kirjoittaa seuraavassa postauksessa.