Happy homes ARVONTA

Tämä kevät on ollut jotenkin erityinen. Työelämässä on tapahtunut paljon kivoja ja jopa yllättäviä asioita. Yksi näistä ihanista ja inspiroivista asioista on kahvilan suunnittelu. Mikäli kaikki tähtimerkit osuvat kohdalleen niin loppuviikosta aukeaa kahvila Kukkakauppa Leinikin viereiseen tilaan (josta on myös sisäkautta käynti kukkakaupan puolelle). Projektin tiimoilta olen usein päässyt ihastelemaan kukkakaupan antia ja sieltä on myös tämä kuvassa näkyvä kimppu, jonka hommasin meille vapuksi. Kuvissa näkyy myös suloinen kahvikuppi, joka kuuluu kahvilan kalustukseen. Toivottavasti pääsen palaamaan tähän aiheeseen vielä tällä viikolla ja kertomaan kuvien kera millaisesta kahvilasta on oikein kyse.

Kuvissa näkyy myös kirjauutuus, Happy Homes Creative. Sekin on tavallaan tehnyt keväästä hiukan erikoisen. Niin eihän se ole mitenkään normaalia, että kotisi tulee vastaan kirjan sivuilla. Meidän kodista kuvatarjonta on aika suppea, mutta siihenkin lienee syynsä. Kaikesta huolimatta tämä on kuitenkin kiva muisto päivästä jonka Jonna ja Krista meillä viettivät. Kaikista raskain tämä päivä taisi olla meidän Feetulle, joka pahoitti mielensä Kristalle. Feetu olisi halunnut olla mukana kuvissa, mutta tämä ei onnistunut pitkien valotusaikojen vuoksi joten Krista joutui häätämään hänet pois. Mielensäpahoittaja otti jalat alleen ja karkasi mummolaan.

Olen saanut kokea monia positiivisia asioita ja haluan jakaa positiivisuutta myös teille ruudun takana oleville. Ajattelin arpoa kommentoneiden kesken yhden Happy Homes Creative- kirjan. Jätä tähän postaukseen kommentti jossa kerrot asioista jotka ilahduttavat sinua. Arvonta päättyy 12.5.2018 klo 24.00 ja pyrin julkaisemaan kirjan voittajan äitienpäivänä 13.5.2018.

Onnea arvontaan!