Asioita jotka tuottaa iloa (arvonnan voittaja)

14.5.2018 Yleinen 0 kommenttia

Saimme viikonlopuksi isukin maailmalta ja perheen kasaan. Aika meni, kuin siivillä lämpimästä ilmasta, luonnon ihmeistä ja yhteisestä ajasta nauttien. Eilen päättyi viikonloppu, mutta helteet ei. Niinpä päätimme jäädä vielä mökille ja pyörittää arkea täältä käsin. Onhan tässä omat haasteensa, kun kaikki tavarat tahtoo olla juuri väärässä paikassa. Näin kävi myös eilen, kun olisin päivittänyt blogia ja kameran piuha oli kotosalla. Toisaalta näistä lämpimistä päivistä (illoista) saa enemmän irti vesistön läheisyydessä, joten nyt kannattaa nähdä vaivaa ja nauttia jokaisesta auringonsäteestä. Olemme touhunneet kaikkea kivaa yhdessä ja lapset ovat uineet sekä suppailleet, vaikka vesi on todella jäätävää.

Järjestin blogissa ja instagramissa Happy Homes Creative- kirjan arvonnan. Arvontaan pääsi osallistumaan jättämällä kommentin, jossa kertoo iloa tuottavista asioista. Olin positiivisesti yllättynyt kommentien määrästä ja erityisesti ilahduin niistä asioista jotka tuottavat ihmisille iloa. Ajankohdaksi sattui nämä kauniit ilmat joten moni vastasi lämmön ja aruingon ilahduttavan. Erityisesti jäi mieleeni lukuisat kommentit joissa mainittiin perhe tai lapset. Näköjään myös muille ihmisille iloa tuottaa luonto ja erilaiset harrastukset. Kommentteja oli niin mukava lukea joten taidan jatkossakin järjestää jotain vastaavanlaista, kiitos kaikille! Suoritin arvonnan Randon.org avustuksella ja kirjan voittaa Karoliina, Onnea!

Oikein aurinkoista viikon jatkoa kaikille!