Palmun alla

Palasimme eilen Kroatiasta. Melkein viikon mittainen huili normiarjesta teki hyvää. Ajatukset sai suunnattua pois työasioista ja samalla tuli pidettyä blogistakin taukoa. Luonnoksissa olisi ollut muutama postaus tekstiä vaille valmiina, mutta nyt keskityin oleelliseen eli lepoon ja yhdessä oloon. Itseasiassa vielä tämäkin päivä on mennyt vähäisellä työnteolla ja suurimmat uurastukset on tehty pyykinpesun sekä huomisiin seikkailukisoihin valmistumisen suhteen.

Taidan vielä hetkeksi istahtaa lempituoliini, jonka ostin vuodenvaihteen alennusmyynneistä. Pitkäaikainen haaveeni ja nupukkinahka tekee tuolista entistäkin mukavamman istua. Tuoli ei sovi pitkille ihmisille, mutta meidän perheenjäsenille on oikein hyvä. Tuoli on vaihtanut paikkaansa pitkin olohuonetta ja nyt sijaitsee palmun alla. Palmun löysin Kukkakauppa Leinikin alekorista ja se löysi paikkansa Laakeripuun paikalta, joka siirtyi kesäksi kesäkeittiön terassille. Taidan nauttia vielä viimeisistä auringonsäteistä ja rauhoittua sisustuslehtiä selaillen. Huomenna on tiedossa rankka päivä, mutta jos kaikki menee hyvin niin kirjoittelen sunnuntaina meidän reissusta.

Oikein hyvää viikonloppua!