Vaihtoehto hotellimajoitukselle

14.6.2018 Yleinen 0 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Villada

Aloitimme lasten loman hiukan etukäteen ja suuntasimme Kroatiaan lämpöön. Tällä kertaa teimme hiukan erilaisen lomareissun. Aiemmin olemme tehneet lomareissut oman perheen voimin hotellissa majoittuen. Nyt päätimme lähteä reissuun isommalla porukalla ja samalla juhlistaa äitini sekä siskon miehen pyöreitä vuosia. Isommalla porukalla hotellimajoitus ei tuntunut sopivalta vaihtoehdolta, joten päädyimme varaamaan Huvilan. Huvila löytyi kätevästi Villadan kautta jonka tarjonnasta löytyy jopa 806 huvila vaihtoehtoa.  Eri maiden joukossa Italia, Kroatia ja Portugali houkutteli erityisen paljon.

Päädyimme kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan ja valitsimme kohteeksi Kroatian. Meidän porukalle sopivin kohde löytyi Splitin läheltä Kaštel Lukšicin kylästä. Meren rannan läheisyydessä sijaitseva kylä tarjosi ihasteltavaa, ruokakauppoja ja hyviä ravintoloita. Viikon aikana pääsimme kokemaan paikallista elämää ja toisiin turisteihin törmäsimme vain Splitin keskustassa ja retkillä. Huvilassa vietetty loma tuntui kivalta vaihtelulta hotelleissa vietettyjen lomien jälkeen. Lapset saivat viettää paljon aikaa yhdessä ja tällä ratkaisulla moni hotellin asukas säästyi touhukkaiden lasten seuralta. Mikäli lapsilta kysyy niin loman kohokohta taisi olla iso uima-allas jossa kahdeksan lasta viihtyi suurimman osan huvilalla vietetystä ajasta. Jokaisella taisi jossain kohtaa lomaa olla kyynerpäät mustelmilla, kun oli kiire nousta altaasta jotta sinne voisi pulahtaa taas uudelleen.

Lomasta jäi hyvä maku myös meille aikuisille. Suomen päässä asiat hoitui kätevästi ja palvelu oli henkilökohtaista. Erityisen tyytyväinen olin Villadan suositukseen kyseisen huvilan suhteen. Viihdyimme hyvin pienessä kylässä josta oli helppo lähteä retkeilemään. Paikan päällä huvilan omistajat olivat vastassa kakkukahvien kera. Viikon aikana saimme maistiaisia myös tuoreista kasviksista. Heidän kauttaan saimme hyvät kontaktit retkien järjestäjään ja samainen avulias mies käytti myös yhtä korvapotilasta lääkärissä. Huvilalomassa on paljon hyviä puolia ja jatkossakin puntaroimme tarkkaan eri majoitusvaihtoehdot. Kovasti olen jo katsellut Villadan valikoimaa Italiasta Toscanan alueelta. Kannattaa kurkata Villadan tarjontaa, mutta pienenä varoituksen sanana, verkkosivut voivat aiheuttaa matkakuumetta!

Palaan lomatunnelmiin vielä toisessa postauksessa, johon olen koonnut näkemisen arvoisia paikkoja. Loman aikana näimme paljon, mutta tuntuu että näkemistä ja kokemista olisi ollut pidemmäksi aikaa.

Huvilan vuokrasta saatu alennusta