Hetki ennen remonttia

Helteinen heinäkuu on takanapäin ja tänään alkoi elokuu samanlaisissa hellelukemissa. Helteet ei ole meidän perheen lomailua haitannut, mutta nyt alkaa mökin kaivosta vesi loppua ja kotona on vielä remontti menneillään joten ollaan hiukan sään armoilla. Erinäisistä vastoinkäymisistä huolimatta olisi toiveissa päästä muutaman viikon sisällä muuttamaan kotiin. Tänään saapui kauan odotetut keittiön kalusteet ja asentajan saamme maanantaina. Mikäli toimitus olisi ollut ajallaan niin keittiön olisi jo paikallaan, mutta näillä mennään. Maanantaina on toiveissa saada keittiö asennettua ja samalla otettua mitat tasoja varten. Onneksi tämä vaiva ja odotus palkitaan. Olohuoneessa näyttää jo kovin erilaiselta, kun keltainen katto on sudittu piiloon ja seinät ovat saaneet uuden sävyn.

Postauksen kuvat olen ottanut juuri ennen remontin alkamista. Olohuoneessa vallitsi kesäisen rentofiilis niittykukkien kera. Onneksi saamme vielä tovin poimia kukat ulkoa. Odotankin jo innolla, että saamme kalusteet paikalleen ja pääsen poimimaan maljakkoon kukat omasta kukkapenkistä. Kalusteet pääsevät takaisin samoille paikoille, kuin ne ovat olleet aina ennenkin. Itse tykkäsin kuvien mukaisesta järjestyksestä, mutta muu perhe toivoi, että sohva palaa entiselle paikalle. Traakkipuun juurella meidän uusi sohva ei vielä olekaan ollut, mutta mittojensa puolesta mahtuu siihenkin kivasti. Uudella sohvalla on kuulema kiva löhötä ja muutenkin sohva on saanut paljon kehuja. Kirjoittelen kokemuksista lisää, kun pääsemme arkeen ja sohva pääsee kunnolla käyttöön.