Linum ja tuulahdus syksyä

Lähestyvän syksyn yksi hyvistä ominaisuuksista on eri tuotemerkkien julkaisemat kuvastot ja tuotekuvat. Vaikkei oman kodin suhteen hankinnat ole ajankohtaisia niin minusta on ihana katsella tuotekuvia. Kuvissa kiinnitän huomiota värimaailmaan, huonekalujen asetteluun ja asetelmiin. Tämän syksyn Linumin kuvat tarjoaa valtavasti inspiraatiota ja kuvien koti näyttää niin ihanalta, että voisin muuttaa kyseiseen asuntoon. Näissä kuvissa minuun iskee kodikkuus, joka on luotu tekstiilien, viherkasvien ja erilaisten sisustusesineiden avulla. Toki ihastukseeni vaikuttaa myös syvät ikkunalaudat, kauniisti patinoitunut lattia, ihastuttavat huonekalut, huonekorkeus ja vanhat lämpöpatterit. Niinkuin kuvista huomaa niin Linumin tekstiilit soveltuu monenlaiseen sisustukseen ja tuotteet on myös hyvin ajattomia.

Värimaailma on oikein onnistuntu ja voisin yhtälailla valita syksyiseen kotiini viininpunaista, sinistä, vihreää tai maanläheisiä sävyjä jotka näyttää yhdessä oikein herkulliselta. Itse olen suosinut Linumin samettityynyjä jotka kestää käyttöä ja pesua, ehkäpä yksi ruskea samettityyny voisi mahtua tyynynpäälliskokoelmaani. Myöhäisempää syksyä ja joulua ajatellen punasävyiset keittiötekstiilit näyttää ihastuttavalta. Itseasiassa mietin alemmassa kuvassa oleva telinettä meidän keittiöön, mutta päädyin Muuton metal dots- naulakoihin. Toivottavasti kuvista löytyy inspiraatiota muillekin.