Ruskan sävyjä sisustukseen

Syksyinen metsä hohtaa vielä kauniissa ruskan sävyissä. Tätä näkyä on kovin inspiroivaa katsella ja poimia sieltä monia ihastuttavia yhdistelmiä sisustukseen. Elloksen valikoimasta löytyy ihanan mausteisia tekstiilejä petaukseen, murretut sävyt huokuvat rauhaa ja kutsuvat unille. Vaahtera on haavan ohella yksi kauneimmista puista ruskan aikaan. Lehtien värikirjo on valtaisa ja niistä voi löytää Linumin tyynyssä esiintyvää oranssia, kuin myös Marimekon Mini- maljakon karpalon sävyä. Sävymaailmasta löytyy myös tummankeltaista, joka esiintyy H&M Homen syksymalliston lautasliinoissa. Näillä saa kivan tunnelman syksyisiin kattauksiin ja heidän valikoimasta löytyvät aterimet toimisi mainiosti näiden lautasliinojen kanssa.

Mikäli haluaa jotain lämpöistä, kaunista ja erikoista kotiin niin suosittelen tarttumaan tilaisuuteen. Louis Poulsen on julkaissut malliston jossa on erikoiserä PH 3/2 pöytävalaisinta. Valaisimen varjostimet on italiassa suupuhallettua meripihkan väristä lasia joista valo heijastuu kauniisti. Valaisimen runko ja alaosassa oleva katkaisin on valmistettu harjatusta messingistä, joka patinoituu kauniisti. Valaisin on myynnissä vain 1.10.- 31.12.2018, tuotteesta voit lukea lisää heidän sivuiltaan. Valo on tähän aikaan vuodesta erittäin tärkeässä roolissa. Riisipaperivalaisimia on alkanut ilmestyä sisustuskuvissa enkä ihmettele yhtään, sillä onhan ne kauniita niinkuin kuvassa näkyvä  Annon valaisin. Iso kattovalaisin muistuttaa syksyistä täysikuuta, joka on vaikuttava näky. Nyt eletään ihanaa aikaa myös kynttilöiden suhteen ja itsekin aloitin kynttiläkauden kuluneena viikonloppuna. Kauniin kynttiläpidikkeen löysin Artillerietin valikoimasta, josta löytyy paljon kauniita lyhtyjä ja kynttilänjalkoja.

Kynttilöiden lisäksi kotiin kaipaa lämpöä ja pehmeyttä. Olen miettinyt olohuoneen maton vaihtamista villaiseen paimentolaismattoon, joka on odottaa varastossa. Viikonloppuna keräsin maljakkoon kauniita heiniä joiden ruskea sävy tuo kivasti lämpöä sisustukseen ja sopviat kauniisti H&M Homen torkkupeiton kaveriksi. Kyseinen peitto on kulkenut meidän matkassa automatkoilla, mökillä ja nyt ilahduttaa kotona, oikein onnistunut ostos.

Ennen kovien pakkasten tuloa ajattelin kokeilla kranssin tekoa takapihan hortensioista Kukkalan blogin ohjeella. Olisi kiva hyödyntää kukat ennekuin ne paleltuvat. Muutoinkin pitäisi raivata ruukuissa olevat kukat kellariin talvehtimaan niin ei tarvitse vahtia sääennusteista mahdollisia hallaöitä. Siinä vaiheessa voisi leikata huikean isot terassihortensiat maljakkoon. Syksy on luopumisen aikaa, mutta tuo tullessaan paljon ihania asioita.

Oikein mukavaa lokakuun ensimmäistä viikkoa!