Hyvin paljon samaa

Viimeiset kaksi viikkoa on ollut aika hektiset ja se näkyy myös blogin päivittymisessä. Näiden viikkojen aikana emme ole juurikaan ehtineet viettää aikaa perheenä ja arki on ollut omissa käsissä. Näinhän se muutenkin, mutta välillä on raskasta pyörittää arkea yksin, kun toinen on maailmalla. Silloin se pienikin apu on poissa ja näinä aikoina kaipaa aikuisen seuraa. Viikkoihin mahtui myös minun lähiopetusjakso, joka oli jälleen kerran aika täyteläinen. Paola Suhosen opetus oli eloisaa eikä voinut välttyä valtavasta tietotulvasta. Toisaalta hän kokoajan huolehti, että ryhmä ymmärtää mistä hän puhuu. Tieto ei pistänyt päätäni sekaisin, mutta taiteellisuus teki pienoisen ahdistuksen tulevien tehtävien suhteen. Onneksi pääsin tulettamaan pääkoppaa sunnuntaina salibandykauden aloituksessa Kontiolahdella. Pelien jälkeen jäi aikaa nauttia pyhäillan rauhallisuudesta ja asennoitua viimeiseen viikkoon ennen syyslomaa. Lapsille loma tulee tarpeeseen ja on ihana viettää aikaa perheenä, vaikka työpöydällä onkin todella kivoja projekteja ja tietty koulutehtävät joita huomaan pähkäileväni usein.

Olen kertonut keittiöremontista ja siitä miten päädyin valintoihini. Mainitsin ihastelevani ruotsalaisten sisustuslehtien sivuilla Kvänum mainoksia ja inspiroituneeni näistä omaa keittiötä suunnitellessa. Postauksen kuvat kertoo tyylistä jota olen ihastellut. Kehystetyt rungot, nuppivetimet, pehmeä värimaailma, tumma puu, kivitasot (kvartsi), avohyllyjä ja elämän makua. Toki itsellä ei ole ihan näin mahtavat puitteet sillä tila on aivan huikea. Nuo kaari-ikkunat ja ikkunapenkit ovat jotain niin käsittämättömän kaunista. Tällaisia kuvia katsoessa tulee hiukan harmi, että kyseessä on keittiövalmistajan kuvat eikä näin ollen ole mahdollisuutta kurkistaa kodin muihin tiloihin. Kyllä vanhoissa kivitaloissa on jotain erityisen kaunista ja kiehtovaa. Vaikkei oma keittiö tarjoa näin valtavaa inspiraatio pläjäystä niin voisin kuvata miten keittiö on muuttunut, kun avohylly ja ripustimet ovat paikallaan.

Kuvat: Kvänum