Eteisaulan pieni piristys

18.10.2018 Sisustus 0 kommenttia

Eteisaulan seinä kaipasi hiukan piristystä tai oikeastaan itse kaipasin  vaihtelua tilaan. Seinällä oli vuosia mieheni siskon tekemä maalaus joka siirtyi muutoksen myötä yläkertaan. Taulun tilalle ostin Ikealta ja Clas Ohlsonilta A4 kokoisia valokuvakehyksiä. Kehyksiin halusin muistoja perheen yhteisiltä lomamatkoilla ja retkiltä. Rento meininkiä ja tilannekuvia eikä mitään pönötystä tai viimeistä päälle hiottuja otoksia. Itseasiassa moni kuva on puhelimella kuvattu ja ne löytyy myös instagramista. Kollaasin rakennusvaiheessa mietin mustavalkoisia kuvia, mutta ne tuntuivat selkeään aulaan liian eleettömiltä. Toki tämänkin vaihtoehdon voi ottaa kokeiluun, jos värilliset kuvat alkavat tympiä sillä tänä päivänä kuvien teettäminen paperille on todella edullista.

Tällä hetkellä omaa silmää häiritsee kollaasin taustalla oleva seinän sävy. Jossakin vaiheessa meinaan maalata seinän pehmeämmän sävyiseksi. Vaihtoehtoina voisi olla olohuoneesta löytyvä Tikkurilan Höyhen tai aulassa sijaitsevan kenkäkaapin taustalta löytyvä NCS  värikartan S 2002-Y. Toisaalta voisi miettiä jotain eloisampaa pintaa, mutta tapettia tuskin tullaan näkemään vieläkään meidän kotona.

Aamupala alkaa pikku hiljaa sulaa ja on aika suunnata lasten kanssa altaalle. Ehkäpä täältä Maltan lomalta saadaan jokin kuva eteisaulan kollaasiin, mutta tästä ei oteta paineita sillä nyt tärkeintä on yhteinen aika. Lepoa, lämpöä, hyvää ruokaa ja liikuntaa.

Hyvää loman jatkoa muillekin lomalaisille!