Kukilla vai ilman?

23.12.2018 Yleinen 0 kommenttia

Ihastelen koteja joissa joulun tekee havut ja perinteiset koristeet. Omassa kodissa havuja on ollut jo jonkin aikaa ja ne näyttävät erittäin kauniilta, varsinkin tuuheat vuorimännyn oksat. Mietin, että voisiko joulun mennä tällaisella skandinaavisella tyylillä, joka olisi kodikas ja omalla tavallaan juhlava?

Havujen ja luonnonmateriaalien ohella tykkään valtavasti näkymästä, joka aukeaa olohuoneen ikkunoista. Luonto on nyt kauneimmillaan ja tekee tilasta entistäkin kauniimman. Kukkakaupassa käyntiin saakka olin sitä mieltä, että meidän olohuoneen joulu koostuu näistä asioista, mutta toisin kävi. Innostuin lisäämään havujen määrää entisestään ja sidoin rennon kimpun olohuoneen pöydälle. Kukat taitavat kuulua meidän jouluun ja tekevät kodistamme juhlavamman.