Linum kevät 2019

16.1.2019 Yleinen 0 kommenttia

Kodin sisustus elää hiljaiseloa, sillä kuljetaan sitä aikaa vuodesta jolloin värit eivät vielä houkuttele. Tammikuussa tahtoo antaa sijaa ikkunoista avautuvalle luonnolle, joka on lumen peittämä ja väreiltään hillitty. Nautin tästä vuodenajasta, kun pääsee harrastamaan talvilajeja ja sitä kautta ihastelemaan kaunista luontoa. Tilanne vaan paranee, kun päivät pitenee ja valoa riittää myös iltoihin saakka. Nyt kun tuosta valoisassa ulkoilusta on saanut nauttia vain viikonloppuisin.

Vaikka omassa kodissa ei väreillä leikitellä niin ei niitä ole valtavasti nähtävissä eri sisustusmerkkien tuotekuvissakaan. Nämä kuvat ovat Linumin kuvia joissa toistuu hyvin paljon samoja asioita, kuin muidenkin sisustusmerkkien tuotekuvissa. Tuntuu, että kliinisten ja sliipattujen kuvien aika on ainakin toistaiseksi tauolla. Nyt suositaan kodikkuutta, mausteisia sävyjä, pyöreitä muotoja, tummaa puuta, eloisia pintoja ja patinoituneiden esineiden esiin nostoa. Mikäli kiinnostaa uutuuksien tutkailu niin laitan tähän vielä linkin Ferm Living- katalogiin ja Inredningshjälpen- blogiin jossa on nähtävillä &Tradition kevättä.