Selkeyttä ja hallittua kaaosta

24.2.2019 Yleinen 0 kommenttia

Työhuoneella on jotenkin magneetin omainen tapa vetää kaikki tavarat puoleensa. Näin käy siihen saakka kunnes sotkuinen työympäristö alkaa ärsyttää. Tällä kertaa jouduin sietämään sotkua hiukan pidempään, mutta onneksi löysin rakosen huoneen siivoukseen. Siivotessa innostuin vaihtamaan hiukan huoneen järjestystä ja samalla siirsin mustan Lundian avohyllyn takkahuoneeseen. Huoneen keskellä ollut työpöytä siirtyi ilmoitustaulun alle ja säilytyskalusteet ikkunan eteen.

Uuden järjestyksen ansiosta sain kivasti lattiatilaa jota voin hyödyntää työskentelyyn. Tykkään levitellä materiaaleja esille, mutta työpöytä on tätä varten liian pieni. Nyt tämä onnistuu lattialla tai oikeastaan matolla, jonka siirsin takkahuoneesta työhuoneeseen. Työskentelytapa ei ole kovin ergonominen, mutta harvemmin lattiatasossa työskentelee useita tunteja. Ergonomiasta puheenollen olen tilannut itselleni sähköpöydän, jonka pitäisi saapua lähiaikoina.

Työhuoneen väritys on aika hillitty ja päävärinä toimii valkoinen. Muuramen valkoiset kalusteet ja valkoiset seinät (Tikkurila Paperi) antaa hyvän pohjan työskentelylle. Huoneeseen kertyy paljon tavaraa työhommista ja tasot on täynnä asiakkaiden materiaali kokonaisuuksia joita on kiva katsella työnteon lomassa. Tällä tavoin syntyy myös kivoja ja ei ehkä niin harkittuja asetelmia tasoille sekä hyllyn päälle. Muutenkin pyrin säilyttämään tilan rentona ja hiukan huolettomana.

Oikein mukavaa työviikkoa kaikille!