Erottaja 2

Viime talvena alkoi valtava hehkutus Erottaja 2 ovien aukeamisesta yleisölle Helsinki Design Week:n aikaan. Tuolloin päätin, että tässä olisi yksi lisä syy suunnata syksyllä Helsinkiin ja samalla reissulla voisi käydä myös Habitare- messuilla. Alkuviikosta suuntasimme ystävän kanssa Helsinkiin ja ensimmäisen päivän ohjelmassa oli Erottaja 2. Valtavan hieno rakennus sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, muiden hienojen rakennusten joukossa. Toki sillä erotuksella, että tämä rakennus on tämän viikon ajan avoinna myös yleisölle. Rakennuksen puitteet olivat upeat, ihastelimme kauniita sävyjä, muotoja, huonekorkeutta ja kakluunien valtavan hienoja laattoja. Aika moni kakluuni olisi voinut päätyä meidänkin kotiin ja aika moni  laatta jäi mieleeni.

Itse näyttely jäi kuitenkin hieman vaisuksi. Osassa tiloja sijaitsi vain jokin yksittäinen asia ja loppu tila oli jätetty ilmeisesti kävijän mielikuvituksen varaan. Toki joukossa oli myös onnistujia, kuten Timberwase, Woodio ja yhteisnäyttely jossa oli Interface, Iittala, Roots Livign ja Stala.  Hakola ja Poiat, osastoista minulla ei ole valokuvaa, mutta nämäkin oli rakennettu hienosti ( Poiat näyttelytila oli todella hämärä ja Hakola jäi kuvaamatta, kun näyttelytilassa oli meidän vierailun aikana ruuhkaa). Nämä olivat sellaisia osastoja joita olin odottanut. Tällaiset näyttelyt nousivat minun suosioon myös Milanon messuilla joissa moni tuotemerkki oli rakentanut hienoja näyttelyitä vanhoihin rakennuksiin.

Muutaman kuvan muodossa pääsitte kuitenkin kurkistamaan Erottaja 2 ja huomenna yritän koostaa postauksen Habitare- messuista.