Purkuhommia

5.9.2015 Yleinen 1 kommentti
Jotkut epäkohdat sisustuksessa ärsyttävät silämääni. Näin oli pitkään meidän tv-tason kanssa, jonka päät roikkuivat ilkeän näköisesti. Selvittelin asiaa ja olin yhteydessä Muurameen asian tiimoilta. Asiaan suhtautuminen oli kovin nuivaa ja “onkos rouva itse koonnut tason?” kysymys ei kovin mieltä ylentänyt. 
Jokin aika sitten purin tason tyttäreni avustuksella ja tarkistutin telejalan kokoamiseni eräällä Vepsäläisen asentajalla. Näin oli, että tämä rouva oli koonnut tason ohjeen mukaisesti epäilyksistä huolimatta. Asentaja vinkkasi, että Muurame kokoaa nykyään myymälöiden mallikalusteet eri tavoin kuin ennen. Aiemmin jalat on asennettu lähelle toisiaan ja nykyään jalat sijoitetaan lähemmäs tason päitä.  Asentajan neuvojen mukaisesti siirsin tv-tason jalkoja ulommaksi toisiistaan ja nyt taso näyttää omaan silmäänkin hyvältä. 
Samalla vaihdoimme tilaamani laatikoston tason keskelle, entisen kippikaapin tilalle. Kippikaappi toimii nykyään tv-tasona pyörien kera. 
Taso mielyttää silmääni rauhallisuudella ja ikkunan edessä se näyttää todella kauniilta. Tasolla on suosikki valaisimeni Louis Poulsen Panthella ja liuta kauniita sisustustuotteita. Tason päällä viihtyy kivasti myös medinilla, joka on jaksanut kukkia jo viisi kuukautta. Tällä aikaa olen välttynyt monelta leikkokukkaostokselta ja puutarhani ansiosta säästyn edelleen. Ympäri kotia olen laitellut ulkoa tuotuja kukkia. Tasolla köynnösruusua, sohvapöydällä maksaruohoa, keittiössä liljoja..niin ihanaa aikaa kun kukista saa nauttia sisällä ja ulkona. 
Hyvää viikonvaihdetta!