Pakkaspäivä

22.11.2015 Sisustus 0 kommenttia

pakkaspäivä3

Äidin ja esikoistyttären välit eivät aina ole mutkattomat, mutta hyvin me pärjätään. Arvostan tyttäreni positiivisuutta ja taitoa nauttia pienistä asioista. Joitakin viikkojen sitten hän mietti talven tuloa ja pakkaspäiviä, joista hän pitää kovasti. Pakkaspäivinä on kuulema kiva ulkoilla ja ulkoilun jälkeen laittaa takkaan tuli ja juoda glögiä.

Tänään olemme saaneet viettää talven ensimmäisen pakkaspäivän kauniin auringonpaisteen kera. Päivä on sisältänyt runsaan määrän ulkoilua, kotihommia,blogijuttujen kuvaamista ja jonkin verran työtä. Nyt on aika nauttia rennosta illasta perheen kanssa.Takkatuli ja tuoreita sisustuslehtiä.  Glögiä ja kovin paljon hehkutettuja lakritseja, joita itsekin viimein pääsin maistamaan (lakritseja myy Joensuussa H&B home sisustusliike). Sisustuslehtien joukossa on myös tuorein Taitolehti, jonka sivuilta löytyi tuttu kuva. Lehden kuva on peräisin tästä postauksesta. Yhteistyön innoittamana Hannele halusi minun kuvaavan hänen tuotteensa. Joitakin tuotekuvia olen päivittänyt tehdyt kohteet- kansioon ja sinne päivitän pikkuhiljaa lisää töitäni.
pakkaspäivä4 pakkaspäivä6Hyvää sunnuntain jatkoa!